Skoči do osrednje vsebine

Vprašanje:

Učiteljice in profesorice

Tema: Čustva

 • Bo

  Boy

  Boy

  Objavljeno: 03 avg. 2022 18:06

  Velikokrat se mi dogaja, da se zaljubim v učiteljico ali profesorico. Zakaj je tako, ne razumem kako so mi lahko všeč 10-20 let starejše ženske. Ali je to podobno kot pri privlačnosti klienta do psihologa?

 • v

  v bistvu logično

  v bistvu logično

  Objavljeno: 05 avg. 2022 07:43

  Domnevam, da te razganjajo mlajše in še bolj sveže učiteljice, torej stare tam ok. 25 let, ko se praviloma konča fax. Za razliko od sošolk je takšna že dozorela, nima (več) zobnega aparata, las si ne barva v vijolično, se ne oblači v najbolj nemogoče cape, si ne prebada kože in mala po njej, pred 10-15 leti dekleta še niso toliko žrla nezdrave hrane, da bi bile skoraj vse zašunkane kot živina tik pred zakolom.... Namesto vsega tega se mlada odrasla ženska že zna zrihtati, "atributi" so ji že zrasli, kolikor so imeli namen zrasti, s hormoni nehote sporoča okolici, da je ravno v najboljših letih za "tiste stvari" in reprodukcijo, do prvega poroda oz. tam nekje do 40. leta se praviloma še ne začne "starostno" rediti....

  Skratka, če takšno žensko gledaš pred tablo n*45 minut na teden in je povrhu vsega še karakterno OK (torej ni zatežena in ne sir-je s kakšnimi woke sr.nji), potem bi bilo naravnost čudno, če te ne bi nikoli vzburilo, oz. bi se moral že resno vprašati, če nisi morda gej.

 • Ni

  Nisi edini

  Nisi edini

  Objavljeno: 05 avg. 2022 11:24

  Aktualni francoski prezident je celo srečno poročen s svojo nekdanjo srednješolsko prfoxo.

 • Bo

  Boy

  Boy

  Objavljeno: 05 avg. 2022 13:25

  Hvala za odgovora. Prvi se mi zdi izrazito nespoštljiv do žensk. Ne prenašam izjav, da so ženske videne kot spolni objekti in so lepe samo tiste, ki so postavne in imajo veliko oprsje. Tako, da se zelo motiš o tvoji domnevi, da so mi všeč samo take učiteljice.

  Privlačile so me zelo različne, ja ene so bile zelo privlačne in mlade. Ene pa to bile tudi stare okoli 40 let, nekatere izmed njih pa tudi zelo obilne. Niso me samo npr seksualno privlačile, vendar tako čustveno. Rad sem bil v bližini njih, dale so mi občutek vrednosti, hkrati pa so mi tudi vlivale samozavest. Nevem zakaj se tako počutim, ali jih hkrati vidim tudi v neki materinski vlogi?

 • Anonimno

  Zagotavljamo ti anonimnost, zato lahko brez skrbi zastaviš vprašanje. Tvojih osebnih podatkov ne objavljamo javno.

 • Brezplačno

  Nič ne stane! Na tvoja vprašanja bodo strokovnjaki odgovorili brezplačno.

 • Strokovno

  V spletni svetovalnici je na voljo ekipa strokovnjakov, ki jim lahko zaupaš. Med njimi so zdravniki, psihologi in drugi strokovni sodelavci.

Obrazec, kjer lahko zastaviš vprašanje

Vpiši vzdevek. Uporabiš lahko: črke slovenske abecede, številke, presledek, - in _

Izberi spol. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Vpiši svojo starost. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Ne najdeš odgovora?

Zastavi vprašanje