Skoči do osrednje vsebine

Vprašanje:

Všeč so mi debele ženske. Rabim vaš nasvet

Tema: Spolni odnosi in spolno življenje

 • Se

  Sedeljšak

  Sedeljšak

  Objavljeno: 22 maj 2023 21:59

  Pozdravljeni kdor koli že bere.

   

  Všeč so mi debele punce in nevem kako odstranim ta fetiš. Drugač meni je vredu , da ga imam, ampak so prijatelji  povedal, da ni prav. Če imate karkolišen  odgovor za odstranitev fetiša bom zelo hvaležen.

  Lep pozdrav.      Sedeljšak 

 • Ta

  Tadej

  Tadej

  Objavljeno: 23 maj 2023 13:06

  Nič ni narobe s tem fetišom. Tudi močnejše punce so lepe. Družba nam govori, da je suho lepše kot debelejše. V resnici je vse popolno, lepo. Posluši svoje srce in ne prijatelje.

 • dr

  drhrhwe

  drhrhwe

  Objavljeno: 23 maj 2023 13:39

  Mislim, da s teboj ni nič narobe. Že najdeni prastari kipci dokazujejo, da so že v pradavnini očitno častili zelo debele ženske, najbrž kot simbol plodnosti. Pri nekaterih civilizacijah še danes potencialni ženi/snahi/... najprej ocenijo boke, potem pa še, če je dovolj "močne" postave, da bo lahko donosila in rodila tistih planiranih 10 ali več otrok. No, degenirarana zahodna civilizacija je nekako vsilila kult suhic in mnogi moški so se na to prilgodili tako, da so zamenjali dimenzijo in jih r*jcajo zelo visoke ženske.

  Kaj pravijo drugi, pa se nikar ne oziraj. Zakon sicer prepoveduje določene kombinacije (npr. kjer bi šlo za pedofilijo), če jih ne, pa ti nima nihče drug pravice prepovedovati zveze, kot tudi ne smeš pametovati prijateljem, da ni prav, da lazijo za suhicami, dolgonogimi, blondinkami, prsatimi, drugimi narodnostmi/rasami itd. Če najdeš kakšno simpatično debeluško in sta si drug drugemu všeč, potem samo navali in naj vama Bog požegna in nikar ne šljivijta komentarjev drugih.

 • Uredništvo

  Brane But

  Objavljeno: 29 maj 2023 10:18

  Odgovor svetovalca:

  Dragi fant! 

  Pišeš, da so ti všeč debele punce, da je to tvoj fetiš. Praviš, da ti je sicer prav, da ga imaš, prijatelji ti pa pravijo, da to ni prav in sprašuješ, kako bi ta fetiš odstranil. 

  Ne vidim nobenega razloga, zakaj ne bi poslušal samega sebe in sledil svojim željam in potrebam, zakaj bi poslušal svoje prijatelje. Stari latinski pregovor pravi, da se o okusih ne da razpravljati, slovenski pregovor pa pravi, da imajo vsake oči svojega malarja. Kar je nekomu všeč, ni nujno, da bo všeč tudi drugemu, in obratno, kar je drugemu všeč, ni nujno, da je všeč tudi tebi. Ljudje smo izredno različni in vsak ima svoj okus. Kriteriji, kaj je lepo, so se tudi spreminjali skozi zgodovino, odvisni so od kulturnega okolja in še od mnogo drugih okoliščin. 

  Naj pa še dodam, da ima vsak človek pravico, da ljubi in da je ljubljen, ne glede na svoj zunanji izgled.

  Brane But, univ. dipl. psiholog

 • Anonimno

  Zagotavljamo ti anonimnost, zato lahko brez skrbi zastaviš vprašanje. Tvojih osebnih podatkov ne objavljamo javno.

 • Brezplačno

  Nič ne stane! Na tvoja vprašanja bodo strokovnjaki odgovorili brezplačno.

 • Strokovno

  V spletni svetovalnici je na voljo ekipa strokovnjakov, ki jim lahko zaupaš. Med njimi so zdravniki, psihologi in drugi strokovni sodelavci.

Obrazec, kjer lahko zastaviš vprašanje

Vpiši vzdevek. Uporabiš lahko: črke slovenske abecede, številke, presledek, - in _

Izberi spol. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Vpiši svojo starost. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Ne najdeš odgovora?

Zastavi vprašanje