Skoči do osrednje vsebine

Vprašanje:

Toliko časa brez

Tema: Samopodoba/Verjamem vase, Spolni odnosi in spolno življenje

 • Ob

  Obupana in izgubljena sem

  Obupana in izgubljena sem

  Objavljeno: 27 jul. 2022 11:10

  Pozdravljeni..zanima me ali imate morda nasvet kako preseči občutek lastne nesposobnosti in zavrzenosti glede spolne neaktivnosti...

  Verjeli ali ne ampak sem že 5 let brez..razen samozadovoljevanja.. Je še kdo tak ,ki so ga razne slabe okoliščine in lastna odločitev pripeljala do tega stanja?

  Bi bila hvaležna za kakršno koli pomoč, usmeritev...ipd, hvala lp

 • js

  js tut

  js tut

  Objavljeno: 02 avg. 2022 01:25

  Živjo,

  ti težko dam kakšen nasvet, ampak če te kej potolaži sem na istem. Js sm brez že skor 3 leta. Korona je pač nrdila svoje, nisi ti kriva, da se je tko zgodil. Ni zdej nič narobe s tabo in zagotovo si fajn in lepa oseba. Če te potolaži pri ženskah to ni tok slabo videt, za nas moške je bolj silno čutit, ker sem pol res čuden in samo bežim od takih tem. Ja lej se morava spoznat pa rešva obema težavo ;)

  Te lahko samo vprašam kakšna tvoja odločitev te je pripeljala do tega? Morda lahko to spremeniš oz ti bo kakšen svetovalec lažje pomagal, če bo vedel več.

 • Ob

  Obupana in izgubljena sem

  Obupana in izgubljena sem

  Objavljeno: 04 avg. 2022 20:25

  Pozdrav... Zanimivo heh ..ja drugače je za moške gledano kot ženske....vsak to doživlja po svoje...

  Razlog je to,da so me v preteklosti moški toliko razočarali, da me je vse minilo...v smislu predati se nekomu... Ko odrascam in ratujem starejša na spolnost gledam popolnoma drugače kot pred leti... Občudujem tiste pare in zakoncev,ki jim spolnost štima oz.funkcionira...sama nisem nikoli doživela orgazma...  Počutim se nesposobno... Krivim pa  tudi moške..odločitev je padla na podlagi prejšnjih slabih izkušenj ter odnosa mojega telesa do sebe torej gravža....so pa tudi sorodniki vplivali na to odločitev delno... 

  Tako,da res mi ni vseeno,da moške najdem samo za to in ne resno zvezo..torej,da bi z fanti delila drugačne trenutke kot samo posteljo in to je to...

  Bi bila pa hvaležna tudi od svetovalcev tukaj odgovora... 

  Pa lep pozdrav

   

 • js

  js tut

  js tut

  Objavljeno: 05 avg. 2022 15:57

  Upam, da čimprej dobiš odgovor svetovalca. Kar se meni zdi je to, da se celoten svet fokusira na moške užitke. Pornografija je delana tako, da samo prikazuje ženske kot spolne igrače za moške, v šoli nam povejo samo o penetralnem seksu... in ja iz tega vidika, če si imela take moške, ki so bili pod vplivom tega te res niso znali zadovoljiti.

  Vedi, da če še nisi doživela orgazma ni tvoja napaka in ni nič narobe s tabo. Problem je s fanti, ki ti niso pomagali to doživeti. Jaz bi ti predlagal, da raziščeš svoje telo, kar tebi paše in si poiščeš vezo, v kateri je veliko zaupanja in varnosti. Da lahko fantu iskreno poveš kaj ti prija. Dejstvo je da s samo penetracijo ne morejo vse ženske doživeti orgazma, zato ti predlagam da se morda bolj fokusiraš na oralni seks in na skupno mastrubiranje. 
  Jaz morda malo drugače gledam na vse skupaj. Sem panseksualec in me osebe privlačijo ne glede na spol. Morda ti samo fantje ne ustrezajo. Lahko raziščeš kakšne alternative, z ljudmi ki imajo prav tako vagino in te bodo iz tega vidika bolj razumeli in ti lažje nudili kar potrebuješ. Mogoče se ti zdi predlog ekstemen, ampak probati ni greh. 

 • Anonimno

  Zagotavljamo ti anonimnost, zato lahko brez skrbi zastaviš vprašanje. Tvojih osebnih podatkov ne objavljamo javno.

 • Brezplačno

  Nič ne stane! Na tvoja vprašanja bodo strokovnjaki odgovorili brezplačno.

 • Strokovno

  V spletni svetovalnici je na voljo ekipa strokovnjakov, ki jim lahko zaupaš. Med njimi so zdravniki, psihologi in drugi strokovni sodelavci.

Obrazec, kjer lahko zastaviš vprašanje

Vpiši vzdevek. Uporabiš lahko: črke slovenske abecede, številke, presledek, - in _

Izberi spol. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Vpiši svojo starost. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Ne najdeš odgovora?

Zastavi vprašanje