Skoči do osrednje vsebine

Vprašanje:

Slabost

Tema: Spolno zdravje, Zdravje in bolezni

 • Se

  Sejnevem

  Sejnevem

  Objavljeno: 20 sep. 2023 19:00

  Zdravo! 

  Zadnje dva meseca se mi dogaja da vsakic ko postanem lacna mi postane tudi nenormalno slabo.. Prej me je vsakic samo bolel trebuh ce dlje casa nisem nic pojedla sedaj pa me spremlja grozna slabost in velikokrat ko si naredim za jest mi potem sploh ne pase ali mi pa postane se 10x bolj slabo ce pojem kaj. Skacem ze 2leti okoli zdravnikov, imela sem veliko pregledov ker me je prej konstantno bolel trebuh in se je izkazalo da sem intolerantna na laktozo, ostalih problemov z zelodcem nimam ker sem opravila tudi gastroskopijo, bila sem na uz trebuha, na ginekoloskem uz.. Ginekologinja sicer glede na ostale tezave ki jih se imam sumi na endomitriozo in na laparoskopijo se cakam. Je mozna ta slabost tudi zaradi endo? Prej mi je bilo slabo kadarkoli v dnevu, sedaj pa res samo kadar sem lacna oz lahko da tudi samo zamenjam to slabost za lakoto.. Res nevem vec kaj naj storim, ginekologinja mi ni ravno v pomoc in sem cisto sama v tem :( 

 • Uredništvo

  Tinkara Srnovršnik

  Objavljeno: 22 sep. 2023 06:26

  Odgovor svetovalke:

  Pozdravljena,

  slabost ob lakoti verjetno ni posledica endometrioze, če pa imaš predvideno laparoskopijo še zaradi drugih težav, bo le-ta dokončno potrdila ali ovrgla sum na endometriozo.

  Lep pozdrav.

  Tinkara Srnovršnik, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva

 • Anonimno

  Zagotavljamo ti anonimnost, zato lahko brez skrbi zastaviš vprašanje. Tvojih osebnih podatkov ne objavljamo javno.

 • Brezplačno

  Nič ne stane! Na tvoja vprašanja bodo strokovnjaki odgovorili brezplačno.

 • Strokovno

  V spletni svetovalnici je na voljo ekipa strokovnjakov, ki jim lahko zaupaš. Med njimi so zdravniki, psihologi in drugi strokovni sodelavci.

Obrazec, kjer lahko zastaviš vprašanje

Vpiši vzdevek. Uporabiš lahko: črke slovenske abecede, številke, presledek, - in _

Izberi spol. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Vpiši svojo starost. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Ne najdeš odgovora?

Zastavi vprašanje