Skoči do osrednje vsebine

Vprašanje:

simpatija

Tema: Komunikacija, Ljubezen in zaljubljenost, Odnosi s prijatelji in vrstniki, Odnosi v družini

 • mo

  monika

  monika

  Objavljeno: 01 avg. 2022 11:51

  Pozdravljeni, imam eno vprasanje. Naša družina se že več let druži z našimi družinskimi prijatelji ki že namreč ze nekaj let zapored hodimo skupaj na morje jaz imam eno prijateljico ima 3 brate meni je eden od njih že kar nekaj časa všeč in je eno leto starejši od mene. Jaz osebno se z njim ne pogovarjam bi pa se zelo rada ampak sem preveč sramežljiva na morju je bil skoz pri nas in smo igrali karte meni pa je bilo tako nerodno da sem se konstantno smejala in postala cela rdeča v obraz, mama je to takoj vidla da mi je všeč in se mi je zdelo da mi ne dovoli biti v njegovi bližini čeprav ga ful časa že pozna. Rekla mi je tudi da naj ne nameravam imeti fanta pred 18letom čeprav ga je ona imela že pri 15. skoz me iziva oz mi daje neprijetne občutke da mi je potem še bolj nerodno. Pa tudi vedno pri kosilu al pa kaj ko ata omeni njegovo ime mi je kar nerodno. Pa več krat je v mojih sanjah ponoči. Kako naj se mu približam? Kateri so koraki da bi bila dobra prijatelja? Kako mamo prepričati da se mi nebo nič zgodilo ob njegovi družbi? Kako vzpoztaviti stik z njim?

  hvala, LP 

 • Anonimno

  Zagotavljamo ti anonimnost, zato lahko brez skrbi zastaviš vprašanje. Tvojih osebnih podatkov ne objavljamo javno.

 • Brezplačno

  Nič ne stane! Na tvoja vprašanja bodo strokovnjaki odgovorili brezplačno.

 • Strokovno

  V spletni svetovalnici je na voljo ekipa strokovnjakov, ki jim lahko zaupaš. Med njimi so zdravniki, psihologi in drugi strokovni sodelavci.

Obrazec, kjer lahko zastaviš vprašanje

Vpiši vzdevek. Uporabiš lahko: črke slovenske abecede, številke, presledek, - in _

Izberi spol. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Vpiši svojo starost. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Ne najdeš odgovora?

Zastavi vprašanje