Skoči do osrednje vsebine

Vprašanje:

Ljubezen

Tema: Komunikacija, Ljubezen in zaljubljenost

 • ja

  jaboučnapita

  jaboučnapita

  Objavljeno: 21 sep. 2022 16:00

  Živjo imam

  problem glede simpatije. Moja simaptija je imela punco in sta sla narazen kar nekaj casa nazaj ampak med njegovo zvezo je ispovedau custva do mene zanima me zakaj se nisva par?

   

 • Uredništvo

  Anja Rakovec

  Objavljeno: 26 sep. 2022 16:42

  Odgovor svetovalke:

  Pozdravljena!

  Pišeš, da je se je tvoja simpatija pred časom razšla z dekletom, še prej pa ti je izpovedal čustva, ki jih je gojil do tebe. Če prav razumem, si pričakovala, da bosta po njegovem razhodu z dekletom vidva postala par, vendar se to (še) ni zgodilo. Zanima te, zakaj ne.

  Ker ne poznam natančno tvoje oz. vajine situacije, ti težko odgovorim na to vprašanje. Sklepam, da bi lahko šlo za to, da fant še ni prebolel razmerja z bivšim dekletom in še ni pripravljen na novo razmerje. Možno je tudi, da je vmes prišla še kakšna druga oseba oz. da ima fant že novo simpatijo, za katero ne veš. Lahko pa razlog leži povsem drugje - o tem lahko le ugibam. 

  Največ, kar ti lahko svetujem, je, da fanta kar naravnost vprašaš, kar te zanima. Tako boš verjetno dobila bolj točen odgovor, kot če o njem le ugibaš. Lahko ga preprosto vprašaš, ali še vedno goji čustva do tebe, in mu tudi sama izpoveš svoja. Zavedam se, da to morda ne bo enostavno, se boš pa tako najhitreje znebila negotovosti, v kateri si trenutno. 

  Želim ti vse dobro,

  Anja Rakovec, dipl. psihologinja (UN)

 • Anonimno

  Zagotavljamo ti anonimnost, zato lahko brez skrbi zastaviš vprašanje. Tvojih osebnih podatkov ne objavljamo javno.

 • Brezplačno

  Nič ne stane! Na tvoja vprašanja bodo strokovnjaki odgovorili brezplačno.

 • Strokovno

  V spletni svetovalnici je na voljo ekipa strokovnjakov, ki jim lahko zaupaš. Med njimi so zdravniki, psihologi in drugi strokovni sodelavci.

Obrazec, kjer lahko zastaviš vprašanje

Vpiši vzdevek. Uporabiš lahko: črke slovenske abecede, številke, presledek, - in _

Izberi spol. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Vpiši svojo starost. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Ne najdeš odgovora?

Zastavi vprašanje