Skoči do osrednje vsebine

Vprašanje:

kako naj dobim njegovo pozornost

Tema: Ljubezen in zaljubljenost

 • za

  zaljubljena

  zaljubljena

  Objavljeno: 12 jul. 2023 09:17

  živjo pisem vam ker ste mi ze velikokart pomagli in upam da bi mi lahk se za to stvar.Pač gre za to da sem bla en dan v enem kafiču z druzino in tam u tem kafiču je delal en res luskan natakar ki mi je biu ze takoj na prvi pogled zelo všeč.Pač blo je tko da je prsu na nas da vzame nase naročilo in pol ko me je pogfledal sem rekla kaj bi pila pa me ni slisu kaj sm rekla pa je reku ce sm rekla limonda pa sem rekla da bi rada neki drugega.Ko sva se pogovarjala sva mela očesni stik ampk mi je brat reku da sem bla zelo rdeča.No pol ko smo šli domou sm ga mela že dodanga na instagramu in snapchatu kar pa res nisem vedla.No in pol nekaj dni sva si snapal najbolj v nedeljo ampk danes pa ucer mi ni in sem se ful sekirala kar pa tut ni prau.No pa tt ucer ko smo sli v trgovino nakupovat je glihb takrat delalu in sm bla zelo ziucna ker nism vedla kam naj gledam ampk ko sm parkrat pogledala nazaj tko da ga vidim sm vidla da me je tku sm enkrat pogledal in pol sel naprej delat.No da vam povm se neki o njem star je 18 in zelo rad hodi v fitnes.Zdaj pa mene zanima kako naj dobim njegovo pozornost za pogled in pogovor,kako naj vem ce ma punco ali ne(kukr jst mislm da je nima sm nvm),pa tt ali je kaka možnost da ga osvajam na drug nacin.

  hvala lepa za vnaprejj

 • Uredništvo

  Barbara Plazar

  Objavljeno: 12 jul. 2023 21:27

  Odgovor svetovalke:

  Pozdravljena, 

  kolikor vidim iz napisanega ti je ta fant zelo všeč. Po navadi je najboljši kar direkten pristop, saj tako najhitreje vidiš pri čem si. Praviš, da sta se že pogovarjala po socialnih omrežjih. Predlagam, da se opogumiš in ga naslednjič morda povabiš na pijačo ali sprehod. Če ima punco, ti bo to takrat povedal in povabilo zavrnil.

  Veliko sreče ti želim. 

  Barbara Plazar, mag. prof. pedagogike

 • Anonimno

  Zagotavljamo ti anonimnost, zato lahko brez skrbi zastaviš vprašanje. Tvojih osebnih podatkov ne objavljamo javno.

 • Brezplačno

  Nič ne stane! Na tvoja vprašanja bodo strokovnjaki odgovorili brezplačno.

 • Strokovno

  V spletni svetovalnici je na voljo ekipa strokovnjakov, ki jim lahko zaupaš. Med njimi so zdravniki, psihologi in drugi strokovni sodelavci.

Obrazec, kjer lahko zastaviš vprašanje

Vpiši vzdevek. Uporabiš lahko: črke slovenske abecede, številke, presledek, - in _

Izberi spol. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Vpiši svojo starost. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Ne najdeš odgovora?

Zastavi vprašanje