Skoči do osrednje vsebine

Vprašanje:

Kako fantu povedati da ti je všeč

Tema: Komunikacija, Ljubezen in zaljubljenost

 • BL

  BLACKPINK fan

  BLACKPINK fan

  Objavljeno: 21 maj 2024 20:02

  Fantu sem napisala da mi je všeč on pa mi je odpisal oki nisem vedela kaj naj mu rečem in sem napisala da sem imela izziv nevem kaj narediti.

   

 • Uredništvo

  Lina Buršič

  Objavljeno: 26 maj 2024 15:45

  Odgovor svetovalke:

  Pozdravljena,

  zanima te, kako fantu povedati, da ti je všeč. Žal nimam več informacij o tem, kakšen je vajin odnos, ali se družita tudi v živo ali si le dopisujeta, zato ti lahko podam le bolj splošen odgovor, ki upam, da ti bo v pomoč.

  Že to, da si mu napisala, da ti je všeč, je pomemben in zelo pogumen korak izražanja čustev, ki jih imaš do njega. V kolikor mu želiš ponovno povedati, da ti je všeč, je pomembno, da si pri izražanju svojih čustev samozavestna, kar pomeni, da se ob njegovem odzivu ne ustrašiš. Pri izražanju svojih čustev tudi jasna, iskrena in direktna. Poveš mu lahko, da ti je zares všeč in bi si želela še več časa preživeti z njim ali pa se z njim več pogovarjati. Tako ga boš lahko bolje spoznala in morda še poglobila vajin odnos, v kolikor bi si tudi on želel tega.

  Sicer ne veva, kako se je fant počutil ob tem, ko je prebral in odgovoril na tvoje sporočilo. Odgovore prek sporočil lahko zaradi tega, ker ne vidimo druge osebe in njenega odziva, tudi napačno razumemo in si situacijo drugače razlagamo. Zato lahko morda izbereš kakšen drug trenutek. V kolikor se videvata in v živo preživljata čas skupaj, mu lahko to poveš tudi na takšen način. Seveda pa to zahteva veliko poguma. Tudi njegovega odziva ne moremo predvideti, vendar pa ga v vsakem primeru poskusi sprejeti.

  V kolikor se ti poraja še kakšno vprašanje, se lahko obrneš name.

  Srečno!

  Lina Buršič, dipl. psih. (un)

 • Anonimno

  Zagotavljamo ti anonimnost, zato lahko brez skrbi zastaviš vprašanje. Tvojih osebnih podatkov ne objavljamo javno.

 • Brezplačno

  Nič ne stane! Na tvoja vprašanja bodo strokovnjaki odgovorili brezplačno.

 • Strokovno

  V spletni svetovalnici je na voljo ekipa strokovnjakov, ki jim lahko zaupaš. Med njimi so zdravniki, psihologi in drugi strokovni sodelavci.

Obrazec, kjer lahko zastaviš vprašanje

Vpiši vzdevek. Uporabiš lahko: črke slovenske abecede, številke, presledek, - in _

Izberi spol. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Vpiši svojo starost. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Ne najdeš odgovora?

Zastavi vprašanje