Skoči do osrednje vsebine

Vprašanje:

kaj narediti če imaš problem z fantom

Tema: Čustva, Komunikacija, Ljubezen in zaljubljenost, Nasilje

 • fa

  fant

  fant

  Objavljeno: 12 nov. 2022 18:07

  Zdravo tukaj Nina stara sem 15 let in sem trenutno v veliki stiski imela sem fanta in tisti fant je bil vedno nesramen do mene in vedno sem bila vsega kriva jaz moj fant in njegov brat sta se začela spravljati name bilo me je zelo strah govorila sta da govorim o njuni mami moj fant je rekel da sem se  zlaga njegovemu bratu ko sem mu rekla da jaz nisem njemu nic naredila vsaj jaz vem da nisem jaz sem njemu in njegovemu bratu samo povedala kaj čutim do mojega fanta oz kaj čutim do njegovega brata . In sta me začela napada moj fant je reku da naj neham delat probleme in da midva nisva več skupaj ker lažem njegovemu bratu ampak jaz nisem lagala ne njemu in ne njegovemu bratu ker sploh nevem kaj je rekel moj fant svojemu bratu glede mene kaj naj storim strah me je iti v šolo ker je njegov brat rekel da če bom govorila kaj glede njune družine nebom več živa ampak jaz nisem govorila nič mi lahko prosim pomagate ker me je strah in nočem v šolo ker se bojim mojega fanta 

   

  lp Nina 

 • Uredništvo

  Tina Rzeničnik Uršič

  Objavljeno: 15 nov. 2022 15:06

  Odgovor svetovalke:

  Pozdravljena.

  Če te je res strah in zaradi tega nočeš v šolo moraš to povedati nekomu odraslemu. Ali svojim staršem ali pa nekomu v šoli - razredničarki ali pa šolski svetovalni delavki. Bi to zmogla? 

  Lahko še enkrat poskusiš govoriti z bivšim fantom in mu razložiti stvari, a če te ne razume in se čutiš ogroženo, potem moraš to skomunicirati z nekom odraslim, ki mu zaupaš. 

  Lep pozdrav,

  Tina Rzeničnik Uršič, mag. psih. 

  Tina Rzeničnik Uršič, mag. psihologije

 • Anonimno

  Zagotavljamo ti anonimnost, zato lahko brez skrbi zastaviš vprašanje. Tvojih osebnih podatkov ne objavljamo javno.

 • Brezplačno

  Nič ne stane! Na tvoja vprašanja bodo strokovnjaki odgovorili brezplačno.

 • Strokovno

  V spletni svetovalnici je na voljo ekipa strokovnjakov, ki jim lahko zaupaš. Med njimi so zdravniki, psihologi in drugi strokovni sodelavci.

Obrazec, kjer lahko zastaviš vprašanje

Vpiši vzdevek. Uporabiš lahko: črke slovenske abecede, številke, presledek, - in _

Izberi spol. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Vpiši svojo starost. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Ne najdeš odgovora?

Zastavi vprašanje