Skoči do osrednje vsebine

Vprašanje:

čustveno nestabilna

 • ču

  čustvena

  čustvena

  Objavljeno: 23 jan. 2023 21:11

  je neprestano iskanje pozornosti in igranje žrtve, simptom MOM, kljub temu da se tega zavedam? Imam namreč MOM in pridružene bolezni, a me zanima, če ima kaj povezavo z MOM? Hočem biti v središču pozornosti, pri ljudeh, ki jih poznam oz. so prijazni in mi dajejo to pozornost (npr. zdravniki,...), zelo sem lubosumna na ljudi, ki imajo tudi psihične težave in se potem pogovarjajo z osebami, katere so meni nudile pozornost in potem se počutim zapostavljeno. Skratka težko živim s tem, povsod so triggerji. Najbolj me pa žalosti, ker moja družina misli, da mi gre zelo dobro in da sem že čisto OK, ker se smejim in to, ampak globoko v meni je sama žalost, pa neupam tega povedati. No, sploh nevem zakaj vam pišem, ampak čutim, da mi boste vsaj malo lahko pomagali.

 • ču

  čustvena

  čustvena

  Objavljeno: 26 jan. 2023 16:13

  Nekaj časa že čakam na odgovor, vem da je veliko vprašanj na katera morate odgovoriti. Ampak mogoče ste pozabili oz. spregledali moje vprašanje, zato vam ponovno pišem. Hvala :)

 • Anonimno

  Zagotavljamo ti anonimnost, zato lahko brez skrbi zastaviš vprašanje. Tvojih osebnih podatkov ne objavljamo javno.

 • Brezplačno

  Nič ne stane! Na tvoja vprašanja bodo strokovnjaki odgovorili brezplačno.

 • Strokovno

  V spletni svetovalnici je na voljo ekipa strokovnjakov, ki jim lahko zaupaš. Med njimi so zdravniki, psihologi in drugi strokovni sodelavci.

Obrazec, kjer lahko zastaviš vprašanje

Vpiši vzdevek. Uporabiš lahko: črke slovenske abecede, številke, presledek, - in _

Izberi spol. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Vpiši svojo starost. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Ne najdeš odgovora?

Zastavi vprašanje