Skoči do osrednje vsebine

Vprašanje:

Cuden obcutek

Tema: Zdravje in bolezni

 • ay

  ayay

  ayay

  Objavljeno: 23 jan. 2023 20:19

  Zdavo,

  ena dva tedna ze mam cuden obcutek na desni strani glave par centimetrov nad glavo. Hkrati mam obcutek kot da mi nek živec celotno desno stran ibraza vleče, še posebaj ustnice. Najprej sem mislila da je od zobnega aparata (specificno zaradi novig gumic), ker mi je zvezdica tiščala na misico, da me je bolela glava. Zdaj pa sem te gumice dala stran za en cas, ker so me zobje prevec boleli. Cek cas si lravim da to ni nic, ker dvomim da je kaj. Ampak nevem ce me psiha hoce zasrat al mam kako anevrizmo al kaj. Nonstop me ne strah da bo se mi nekaj zgodilo in bom umrla. Oziroma boljse recebo, ko me nekaj nekje "boli", me moti, je drugacen obcuetk kot ponavadi, zacnem razmisljat da je nekaj narobe. Potem sj govori da je vse okej, da ni nic, ampak se vedno bolj o tem razmisljam jn nevem ce se absa zarad tega al je dejansko kaj. (kot placebo samo da si jaz to namisljam v glavi)

  zelo zmedeno sporocilo od zelo zmedenih misli

  hvala za kakersenkoli nasvet

 • Uredništvo

  Miljen Vidaković

  Objavljeno: 25 jan. 2023 21:51

  Odgovor svetovalca:

  Zdravo.

  Res je precej zmedeno sporočilo. Žal ti težko kaj pametnega svetujem na podlagi napisanega. Če sem prav razumel gre tudi za mišične trzaje? te so praviloma nenevaren pojav, sprožen zaradi več dejavnikov, lahko zaradi stresa, napetosti.

  Drugače pa se mi zdi najbolje, da če bodo težave še trajale en teden, greš svojemu izbranemu zdravniku/ici in v živo pokažeš ter opišeš svoje težave.

  Lep pozdrav,

  Miljen Vidaković, dr. med, specialist družinske medicine

 • Anonimno

  Zagotavljamo ti anonimnost, zato lahko brez skrbi zastaviš vprašanje. Tvojih osebnih podatkov ne objavljamo javno.

 • Brezplačno

  Nič ne stane! Na tvoja vprašanja bodo strokovnjaki odgovorili brezplačno.

 • Strokovno

  V spletni svetovalnici je na voljo ekipa strokovnjakov, ki jim lahko zaupaš. Med njimi so zdravniki, psihologi in drugi strokovni sodelavci.

Obrazec, kjer lahko zastaviš vprašanje

Vpiši vzdevek. Uporabiš lahko: črke slovenske abecede, številke, presledek, - in _

Izberi spol. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Vpiši svojo starost. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Ne najdeš odgovora?

Zastavi vprašanje