Skoči do osrednje vsebine

Vprašanje:

Ali sem zaradi tega nora?

Tema: Ljubezen in zaljubljenost, Razmišljam in imam stališča

 • Ro

  RockstarAlya

  RockstarAlya

  Objavljeno: 21 okt. 2022 18:27

  Rada bi sam rekla ,da sem v zadnjem času kake 2 leti ful nora na staro slo rock skupino big foot mamo. Ja in do zdj sm bla na njihovih 5 koncertih.Amapk zarad tega ne mislim glih da sem nora. To dejstvo da sm nora mislim zaradi tega ,ker sm se dejansko poleg v njihove pesmi zaljubila tut v njihovega bobnarja. Pač oni so zdj itak vsi stari okol 50 in pač zaljubla sm se v njegov izgled ko je bil tk 20-30let. Pac nwm ful mi je lep. V glavnem a je to normalno ,da sem se zaljubla v 50 letnega tipa ,ki mi je noro všeč samo zard tega kok je zgledo ko je bil 20 al pa 30 ampak to je tk 20-30 nazaj ko je bil tk star. Pac dobesedno sem se zalubla v tipa ki se obstaja ampak nisem zaljubljena v njegovo sedanjost ampak nekoc ,seprav kokr je zgledu v tistih letih kod sm omenila. Samo povejte mi ce je to normalno? 

  lp. 

 • Uredništvo

  Ajda Novak

  Objavljeno: 27 okt. 2022 10:21

  Odgovor svetovalke:

  Pozdravljena!

  Vstopila si v obdobje mladostništva, za katero so značilna burna in močna čustva, tudi zaljubljenost in velika privlačnost kot v tvojem primeru. Mislim, da gre pri tebi za navduševnje oziroma zaljubljenost v neko idejo človeka, saj praviš, da si zaljubljena v to, kakšen je bobnar izgledal pred 20-30 leti. Veliko najstnic in najstnikov pri tvojih letih ima kakšnega velikega idola oziroma simpatijo iz pop sveta, v katerega so zaljubljeni in s tem ni nič narobe. Dokler te razmišljanje oziroma sanjarjenje o BFM bobnarju ne ovira pri vsakdanjem življenju in opravilih (npr. da se ne bi mogla osredotočati na učenje ali druženje s prijatelji ali pa ne bi mogla spati), je to v redu, ni problematično. 

  Lep pozdrav, 

  Ajda Novak, mag. psihologije

 • Anonimno

  Zagotavljamo ti anonimnost, zato lahko brez skrbi zastaviš vprašanje. Tvojih osebnih podatkov ne objavljamo javno.

 • Brezplačno

  Nič ne stane! Na tvoja vprašanja bodo strokovnjaki odgovorili brezplačno.

 • Strokovno

  V spletni svetovalnici je na voljo ekipa strokovnjakov, ki jim lahko zaupaš. Med njimi so zdravniki, psihologi in drugi strokovni sodelavci.

Obrazec, kjer lahko zastaviš vprašanje

Vpiši vzdevek. Uporabiš lahko: črke slovenske abecede, številke, presledek, - in _

Izberi spol. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Vpiši svojo starost. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Ne najdeš odgovora?

Zastavi vprašanje