Skoči do osrednje vsebine

Vprašanje:

ali je to uredu ... samozadovoljevanje

Tema: Odnosi s prijatelji in vrstniki, Spolni odnosi in spolno življenje

 • ma

  malina

  malina

  Objavljeno: 22 maj 2024 15:30

  ALI je to uredu da ne vem kaj je samozadovoljevanje .pac jas res ne vem kako se to dela in bi rada vedla pa ne vem kako ker pri meni v soli  vejo kako to delati sem 9. razred in  moje sošolke in sošolci vejo še kar veliko govorijo o teh temah kao je to dobro in da te full sprosti in da je to ful dobr pocet v dvoje pac sploh mi ni nič jasno ker npr mamao 3 pare v razredu dejmo jim imena npr 1 par sta 1x drugi pa 2x tretji pa 3x  in se full pogovarjajo in govorijo kako se žvalijo pa neki take stvari in pol so enkrat govoril da so manstubirali al neki podobnega v dvoje .In sm jih sam pogledala pa so me zacel upravljai in me je full strah da misljio da ne  vem kako to delat .In si sam full zelim vedet pa mogoce tut probat da bom lahko povedela svoje obcutke ker si zelim to probat tut a lastni koži da ne bodo misll da sam govorim to kar sm slišala od drugih  pa full si zelim da bi bilo to objavljeno ker drgac res ne vem kaj bomm hvala se enkrat pa oprostite za napake pravopisne.

 • Uredništvo

  Tinkara Srnovršnik

  Objavljeno: 27 maj 2024 13:08

  Odgovor svetovalke:

  Pozdravljena,

  ne skrbi, samozadovoljevanje je povsem normalno dejanje, kjer vsak posameznik najde točke na svojem telesu, katerih draženje ga pripelje do vrhunca. Tega se ni potrebno sramovati, niti ni potrebe, da se vključuješ v skupine, saj vsak najde način zase, ki mu najbolj odgovarja. Načinov je pa verjetno toliko, kot je posameznikov, ki se samozadovoljujejo.

  Lep pozdrav.

  Tinkara Srnovršnik, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva

 • Anonimno

  Zagotavljamo ti anonimnost, zato lahko brez skrbi zastaviš vprašanje. Tvojih osebnih podatkov ne objavljamo javno.

 • Brezplačno

  Nič ne stane! Na tvoja vprašanja bodo strokovnjaki odgovorili brezplačno.

 • Strokovno

  V spletni svetovalnici je na voljo ekipa strokovnjakov, ki jim lahko zaupaš. Med njimi so zdravniki, psihologi in drugi strokovni sodelavci.

Obrazec, kjer lahko zastaviš vprašanje

Vpiši vzdevek. Uporabiš lahko: črke slovenske abecede, številke, presledek, - in _

Izberi spol. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Vpiši svojo starost. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Ne najdeš odgovora?

Zastavi vprašanje