Skoči do osrednje vsebine

Vprašanje:

Ah... Custva

Tema: Ljubezen in zaljubljenost, Za krmilom svoje jeze

 • Ki

  KiraL

  KiraL

  Objavljeno: 21 jun. 2022 10:54

  Pozdravljeni. Kmalu bom dopolnila 20 let in imam en problem. No niti ne vem, ce gre za problem. 

  Moja prva resna simpatija pred 3 leti je bil en tip, s katerim sva imela noro, ampak res noro kemijo. Sva prijateljevala in se kratek cas dobivala, jaz z namenom da bi se morda razvilo kaj vec, on pa ne vem. Cutil je isto kot jaz, mi je tudi povedal in bilo je videti iz vesolja. Ze en pogled je povedal vse. Takrat se ni zgodilo nic (spolnost), le poljubljala sva se. No, obnasala kot par. Vse je bilo super, samo uradno ni bilo nic. Nakar mi on po vsem tem nenadoma rece, da je bolje da sva samo prijatelja. Ok, sem bila sokirana ampak sem sprejela. Je lepo po pravici povedal, da pac ni za zvezo oz nekaj resnega. Jaz pa sem njemu rekla da si zelim resno in tako sva koncala in prekinila stike. 

  Kmalu sem spoznala drugega fanta, se zaljubila, ampak ni isto kot pri tistem prvem. Sva uredu par, se danes sva skupaj, ni pa take kemije. Tisto kemijo s prvim se po mojem cuti le 1x v zivljenju.  S tem sedaj imava tako mirno zvezo.

  Zakaj pisem? Ker sem sedaj srecala spet tega fanta izpred treh let. Sva se pogovarjala, tako nasplosno o stvareh, zivljenju. Ampak se je cutila kemija se vedno kot takrat. Po tolikem casu....pri obeh. Pa ne vem kaj si naj mislim. Dalec od tega da bi pogovor potekal o naju, ampak a je mozno da to nikoli ne bo izginilo? Po eni strani imam obcutek, da sta se najini zivljenji prepletali v neprimernem trenutku. Takrat pri njem in sedaj pri meni. In sem cisto zmedena sedaj. Ker mi gre na zivce ta kemija, kot magnet se privlaciva, a verjetno gre samo za to in nic drugega. Pa vendar, mislite da ta kemija z "bivsim" ostane za vedno? Gre samo za spomine in pac neko veselje, ker sva se spet videla, ali gre za nekaj vec? In ja seveda so sedaj privreli vsi spomini spet na povrsje in s tem delam krivico fantu, imam obcutek kot da ga varam, ce razmisljam o preteklosti.

  Ne vem....Kaj menite?? 

 • Anonimno

  Zagotavljamo ti anonimnost, zato lahko brez skrbi zastaviš vprašanje. Tvojih osebnih podatkov ne objavljamo javno.

 • Brezplačno

  Nič ne stane! Na tvoja vprašanja bodo strokovnjaki odgovorili brezplačno.

 • Strokovno

  V spletni svetovalnici je na voljo ekipa strokovnjakov, ki jim lahko zaupaš. Med njimi so zdravniki, psihologi in drugi strokovni sodelavci.

Obrazec, kjer lahko zastaviš vprašanje

Vpiši vzdevek. Uporabiš lahko: črke slovenske abecede, številke, presledek, - in _

Izberi spol. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Vpiši svojo starost. Ta podatek je pomemben za svetovalca in ne bo javno objavljen. Če podatka ne želiš navesti, to spoštujemo.

Ne najdeš odgovora?

Zastavi vprašanje