Zakaj nemorem dobiti punco ?

Vprašanja na tosemjaz.net.
Žan C

Zakaj nemorem dobiti punco ?

ObjavaNapisal Žan C » 15 Okt 2021 20:11

Vsem sprobal z puncami in mi ni uspelo. Res več nevem kaj naj naredim, prosim za pomoč.


LP
Buddy

Re: Zakaj nemorem dobiti punco ?

ObjavaNapisal Buddy » 18 Okt 2021 17:46

Sem punca ampak stavim da nisma niti približno enako stara predlagam ti da se začneš okvarjat s kakim športom za mišice ker to nas privabi pojdi ven v družbo mogoče pojdi ob popoldnevih tekat v park da koga srečaš in se morda zapleteš v pogovor na splošno ne bodi prostaški ampak zrihtan ne preveč mislim pač da ne smrdiš pa tak pa ne pozabi na aplikacije te tudi pomagajo(svetovni primer princ Harry in Meghan
20 letnik

Re: Zakaj nemorem dobiti punco ?

ObjavaNapisal 20 letnik » 18 Okt 2021 22:59

To bom napisal iz svojih izkušenj. Če se le da poskusi biti čim več v družbi ali kjer koli med ljudmi in vedno bodi najbolj glasen ni pomembno če rečeš kaj neumnega ali pametnega to je vseeno samo da si najbolj glasen in samozavesten. Najbolje je da greš na čim več fešt kamorkoli in priporočljivo je da dobro plešeš, prej nekaj malega spiješ za pogum samo ne preveč in greš kakšno ogovarjat.

Če imaš pa višje kriterije potem pa rabiš mišice samo ne tiste kmečke, ki jih dobiš od dela ampak tiste fitnes mišice nafiksane od proteinov. Pa moraš imeti še vsaj malo zagorelo polt in debelo denarnico.

Tinder, badoo.... ti odsvetujem ker je tam 3/4 vseh punc samo zato da jim raste ego ker dobijo toliko lajkov in sporočil, jaz si vsaj za sebe mislim da imam več šans da zadenem na lotu kot da na teh aplikacijah dobim punco.

Je pa tudi odvisno koliko si star ker mlajše je malo lažje dobiti kot starejše. Za vsako leto ko so starejše so bolj zahtevne(običajno).
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Zakaj nemorem dobiti punco ?

Uredništvo » 24 Okt 2021 18:31

Odgovor svetovalke:
_________________

Pozdravljen Žan,

pomembno je, da ni tvoj glavni cilj, da pridobiš punco, ampak prični s tem, da se dobro počutiš v svoji koži in da svoj čas preživljaš z ljudmi, s katerimi ti je prijetno. Loti se aktivnosti, ki so ti všeč, druži se s prijatelji/vrstniki v živo (lahko skupaj kolesarite, igrate košarko), lahko se pridružiš kakšnemu klubu, društvu. Tam boš imel priložnost spletati nova prijateljstva, hkrati pa si boš tudi povečal možnosti, da spoznaš potencialno simpatijo. Bodi odprt in pripravljen na pogovor, ob vsem tem pa bo, sem prepričana, enkrat v tvoje življenje vstopilo tudi dekle, s katero se bosta ujela.

Upam, da sem ti s svojim odgovorom pomagala. Če imaš še kakšno vprašanje, te vabim k dialogu.

Lepo te pozdravljam,
Tjaša Rola, mag. psihologije