Prosim hitro

Vprašanja na tosemjaz.net.
anxietyshy

Prosim hitro

ObjavaNapisal anxietyshy » 07 Jan 2019 08:02

Cez vikend so delavnice premagati strah in biti sproscen pred kamero - na katere sem se zelela prijaviti. Strah me je ampak mislim da bi mi pomagale dobiti samozavest. Mesto je treba potrditi s placilom paypal ampak zaradi slabih izkusenj s taksnimi poslovanji to ni opcija zame. Zdaj sva se z voditeljico delavbice dogovorili da bi ves znesek placala na delavnici ko pridem. Zdaj pa me je strah da me bo zaradi te nevsecnosti gledala drugače in da bo do mene nesramna. Naj ji prinesem kaksno kavo v zahvalo ali jo samo se bolj cudno? Ze tako me za vsako stvar skrbi in zase menim da sem zelo zelo cudna.
Zdaj pa ker sem v ožjem izboru za reklamo kaj ce me ravno ta vikend poklicejo da je snemanje ali pa na kaksen kasting? Kaj ce grem na delavnice in ugotovim da so brezvezne in da sem zapravila priloznost za kaj drugega, denar in izkoristila druge ljudi?
book lover
Objave: 30
Pridružen: 08 Sep 2017 21:08

Re: Prosim hitro

ObjavaNapisal book lover » 08 Jan 2019 23:04

če se boš tok sekirala ne boš nikamor prišla. če se ti bo ta vikend zdel brezveze porabljen denar, ti bo hudo boš pa vsaj vedela za kaj ga naslednjič ne boš porabila in se boš lahko posvetila zadevam ki te bolj veselijo
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Prosim hitro

Uredništvo » 11 Jan 2019 10:46

Odgovor svetovalke
____________________

Prijazno pozdravljena,

žal nisem uspela prej odgovoriti. Kako si se odločila za delavnice, ki so potekale med vikendom? Si se jih udeležila? Če ja, kako je bilo? Veš, dokler se nečesa ne udeležiš, nemoreš zagotovo vedeti, ali je to zate tisto kar potrebuješ, lahko le zbereš čimveč informacij in se odločiš. Lahko tudi, da bo od neke dejavnosti nekdo zase dobil veliko, bo sodeloval in poslušal, spet drugemu pa bo stvar nezanimiva, je ne bo razumel. Tako da kar pogumno in radovedno k novim izzivom naproti :)

Prepričana sem, da predavateljica ne bo zamerila, da si izbrala drugačen način plačila, to je kar stalna praksa. Bi ti zamerila, če bi te nekdo prosil, da bi ti namesto denarja na tekoči račun, denar prinesel, ko se srečata?

Pišeš, da zase meniš, da si zelo zelo čudna. Kaj s tem misliš? Veš, v mladostništvu, čeprav tudi kasneje, so takšni občutki lahko zelo normalni. Hitro se razvijaš, iščeš svoj jaz, doživljaš nove izkušnje, rasteš… Drugačna si od drugih in ravno to je super, kakšen dolgčas bi bil, če bi bili vsi enaki! Vsak je po svoje malo čuden in to je povsem naravno. 😊

Lepo te pozdravljam,
Tjaša Kos Strašek, mag. psihologije