trgovine s spolnimi pripomocki

Vprašanja na tosemjaz.net.
nikolaj::tsj

trgovine s spolnimi pripomocki

ObjavaNapisal nikolaj::tsj » 09 Nov 2001 22:56

Star sem 19 let. S punco ze dolgo razmisljava da bi si popestrila spolnost s kaksnimi pripomocki. Problem pa je v tem, da naju je prevec sram, da bi se odpravila v kaksno od teh trgovin. Verjetno je malo tako mladih parov, ki bi kupovali te reci. Kaj si bodo mislili prodajalci? Kako naj se znebiva tega sramu?
Zanima pa naju se, kako delujejo tiste kroglice, ki si jih zenske vstavijo v noznico.
Hvala za odgovor.
marko::tsj

Re: trgovine s spolnimi pripomocki

ObjavaNapisal marko::tsj » 19 Nov 2001 14:06

preprosto opustiš misel na to kaj bodo rekli drugi...tudi če te bodo gledali postrani , takrat se na to ne oziraj, plačaj kupljeno blago in odhiti ven iz trgovine. Prodajalec se niti nebi smel ozirat nate in te gledat postrani, saj je on tisti ki prodaja tako blago, ne ti. Imaš srečo, da te tvoje dekle ne gleda postrani in začudeno, torej imata skupni cilj in interes, kar je za oba najbolje, kaj pa si o tem mislijo drugi, pa ni važno.
LP
odgovor ginekologinje::tsj

Re: trgovine s spolnimi pripomocki

ObjavaNapisal odgovor ginekologinje::tsj » 20 Nov 2001 11:41

Pozdravljen!

Trgovci, ki prodajajo spolne pripomočke, mislijo na to, da pripomočke prodajo in jih drugi pomisleki ne zanimajo. Če OBA želita takšno popestritev spolnosti, potem obiščita takšno prodajano v drugem kraju ali čez mejo, kjer vaju ne poznajo. Tam bosta tudi izvedela vse o načinu delovanja in učinkovanja pripomočkov.

mag. Dušica Glušič, dr.med.