Ovira

Vprašanja na tosemjaz.net.
Peri::tsj

Re: Ovira-darinka

ObjavaNapisal Peri::tsj » 14 Nov 2001 11:48

Draga naLA!

Če hočeš bi bila zelo vesela, če mi pišeš na moj email. Marsikaj bi se lahko pogovorile in si ena drugi stali ob strani.

Petra
naLA::tsj

Re: Ovira

ObjavaNapisal naLA::tsj » 14 Nov 2001 14:23

draga peri;
najprej te lepo pozdravljam in se ti zahvaljujem, ker si mi pisala.upam, da me razumes ampak maila raje ne bi napisala tu gor,.ampak mi pisi na moj mobi 041964218, poslji mi msg.no, danes sem pa bila jaz v pri zdravniku in sem se sla narocit k psihologu za prehranjevalne motnje.

upam,da mi bos cimprej pisala- mogoce pa se tudi vidiva kaj!
lp, tina
Peri::tsj

Re: Ovira

ObjavaNapisal Peri::tsj » 16 Nov 2001 08:53

Zanima me kako poteka zdravljenje v takšnih bolnicah? Kaj sploh moram nesti s seboj? Me bodo kar naprej tehtali? Bodo zraven mene, ko bom mogla jesti?

Hvala za odgovore Peri
odgovor svetovalke::tsj

Re: Ovira

ObjavaNapisal odgovor svetovalke::tsj » 19 Nov 2001 07:13

Pozdravljena Peri,

upam, da Te bo pismo še dobilo, ker Ti nisem mogla prej odpisati. Če si se s psihiatrom dogovorila za sprejem na oddelek zaradi samomorilnih misli Ti predlagam še razgovor s svojim psihiatrom o poteku in načinu zdravljenja in ali je kakšna možnost za ambulantni način.
V bolnico nesi s seboj samo svoje osebne toaletne potrebščine, če boš imela lahko svoje perilo, boš uredila kasneje. Verjetno sprašuješ za potek zdravljenja kasneje ob motnajh hranjenja, kar sem razumela iz Tvojih vprašanj. Podrobnih informacij nimam, nihče Te pa ne bo na silo obravnaval. Terapija poteka bolj v psihološkem smislu.
Če greš na zdravljenje slučajno v Ljubljano, mi prosim po elektronski pošti sporoči, lahko me pokličeš tudi na GSM št. 041/332-055, če ga boš imela slučajno pri sebi. Z veseljem bi Te prišla obiskat in pozdravit in boš vsaj videla s kom si se pogovarjala.
Zaenkrat Ti želim veliko poguma, oglasi se in lep pozdrav!
Darinka
01 51 50 110
naLA::tsj

Re: Ovira

ObjavaNapisal naLA::tsj » 19 Nov 2001 14:56

draga darinka;

naj ti jaz odgovorim tokrat namesto peri.peri je v bolnisnici v ljublani in koliko sem ji jaz povedala o vas, mislim da bi bila zelo srecna ce bi jo sli kaj obiskati.pisem pa vam namesto nje zato, ker ona v bolnisnici nima dostopa do interneta.jaz pa vam bom poslala njeno telefonsko stevilko.medve z peri sva se namrec ze pogovarjale o tem, kaj ce bi jo vi kaj obiskali, ker je cel teden tam sama, jaz pa nevem kolikokrat bom lahko sla k njej.

lep pozdrav, tina
Peri::tsj

Re: Ovira

ObjavaNapisal Peri::tsj » 25 Nov 2001 10:07

Takoj, ko bom imela možnost vam bom poslala SMS ali pa vas bom poklicala. Ves čas sem vas že hotela dobiti, pa ni in ni šlo, saj sem imela napačno številko. Dopisovala sem si z nekom drugim. Tisti pa se je dobesedno delal norca iz mene. Jaz pa sem že mislila, da se vi sploh nočete z menoj pogovarjati in, da se vam sploh ne sanja da sem vam pisala po forumu. Končno sem ugotovila, da se dopisujem z napačnim.

Vašega obiska v bolnici bi bila zelo vesela. Najti me verjetno ne bo težko, saj sem najbolj debela na oddelku.

Hvala za številko. Najprej sem jo dobila seveda od naLA. Prva številka je bila napačna in sem dobila enega gospoda, ki pa mi je nato dal drugo številko, ki pa sem si jo očitno narobe napisala. Zdaj upam, da imam pravo.

Zdaj vam pišem od doma, ker sem prišla za vikend domov. Naslednji bom pa kar tam ostala. Še enkrat vam hvala.

Peri