ali mu je kaj do mene

Vprašanja na tosemjaz.net.
metuljček::tsj

ali mu je kaj do mene

ObjavaNapisal metuljček::tsj » 28 Jun 2001 23:04

oj!
stara sem 16 let. pred nekaj dnevi sem bila s fantom, ki si ga ne bi upala sanjat v nevem kakšnih sanjah. bilo mi je zelo lepo. po poljubljanju sem ga vprašala, če je kaj pil,on:"hmhm ja" :) ! no po tem ni bilo ničesar več. včeraj sem mu poslala sms kako je in kako mu je bilo všeč na zabavi. odgovoril je, da je ok in da se od takrat bolj malo spomne! napisal je še: sorry no.

PROSIM NUJNO MI POMAGAJTE KER MI JE ZELO ZELO VŠEČ!
PROSIM; PROSIM!!! ZELO BOM HVALEŽNA.

aja pa še en sms sm mu poslala : neki se pa ja spomneš od zadnjič?uživi in piš kaj! pa ni bilo odgovora do sedaj.
odgovor psihologa::tsj

Re: ali mu je kaj do mene

ObjavaNapisal odgovor psihologa::tsj » 29 Jun 2001 14:17

Ko se zaljubimo in nam ljubljeni ne vrača z enako mero, smo prisiljeni v uporabo vseh svojih sposobnosti. Očitno vajino srečanje ni pustilo enakih sledi v obeh. Ta trenutek je fantu gotovo manj do tebe kot obratno. Ne še obupati!
Sedaj moraš narediti načrt osvajanja. Pri tem načrtu upoštevaj značilnosti, ki sem jih opisal pod naslovom »psiha«. Največ boš našla v delu MOTIVACIJA IN ČUSTVOVANJE.
Če si v osvajanju začetnica poišči prijateljico ali znanko, ki je v tem že uspela. Tu bi rad pripomnil, da so nasveti tistih, ki se v tej situaciji še niso dobro odrezali (še niso osvojili fanta, ki si ga želijo), vredni zelo malo.
Upam, da ti bodo koraki osvajanja šli dobro od rok in da boš tudi ti imela krasne počitnice.

Matej Žnuderl, univ.dipl.psiholog