Genitalni herpes?

Vprašanja na tosemjaz.net.
Suzy::tsj

Genitalni herpes?

ObjavaNapisal Suzy::tsj » 18 Jun 2001 11:13

Pozdravljeni vsi skupaj.Najprej bi pohvalila kar vse forume na vaši strani.

Zanima me pa tole: pred letom dni sem imela kar nekaj srbečih in skelečih mehurčkov na spolovilu. Pojavljali so se eden za drugim nakar so izginili. Na robu imam sicer še trdo podkožno, zelo majhno bunkico, ki pa se v letu dni ni spremenila. Pred kratkim sem dobila še en izpuščaj na notranjosti sramne ustnice, ki me je v začetku srbel, je majhen in vztraja - ne izgine.

Mesečno perilo imam redno, partnerja samo enega. Nimam nikakršnega izcedka ali kakšnih drugih težav v zvezi z spolnostjo. Imam pa v ustih na dnu ispuščaj že kar tri leta.Tudi ta se ne spreminja, zaradi tega sem bila pri specialistu ( ušesa, nos, grlo ) , ki je rekel, da ni nič hudega. Kaj bi lahko bilo narobe z mano ?

Vprašanj imam še kar nekaj pa naj bo zaenkrat dovolj.
Lepo prosim za vaše mnenje in morebitna vprašanja, ki bi vas v zvezi z mojimi problemi zanimala.

Lep pozdrav : Suzy.......
odgovor zdravnice::tsj

Re: Genitalni herpes?

ObjavaNapisal odgovor zdravnice::tsj » 19 Jun 2001 11:33

Draga Suzy,

danes ti težko konkretno odgovorim na tvoje vprašanje. Glede na spremembo v ustni sluznici, ki jo je že pogledal specialist in ti povedal svoje mnenje, menim, da si lahko brez skrbi. Glede sprememb na spolovilu pa bi bilo prav, da bi obiskala dermatovenerologa, ki bo, če se mu bo zdelo potrebno, opravil še dodatne preiskave in ugotovil, za kaj pravzaprav gre.

Lep pozdrav,
mag. Alenka Skaza, dr.med., specialistka epidemiologije