Šolska torba za 8.klas

Vprašanja na tosemjaz.net.
najstnicaLana

Šolska torba za 8.klas

ObjavaNapisal najstnicaLana » 21 Jan 2020 15:47

Ve kdo kaksne solske torbe so najboljse (za 8.razred) in so bolj popularne. Za kanken sem ze gledla pa mi je malce predraga. Zelim pa si tudi da bi jo lahko imela se za drugo leto.
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Šolska torba za 8.klas

Uredništvo » 22 Jan 2020 09:52

Pozdravljena, Lana,

tvoje vprašanje je namenjeno vrstnikom v spletni svetovalnici, ki ti bodo verjetno kmalu pomagali s kakšno svojo izkušnjo.

Lep pozdrav iz uredništva.
Zivijo

Re: Šolska torba za 8.klas

ObjavaNapisal Zivijo » 26 Jan 2020 10:08

Kanken ti res ne priporočam ker nima nic podlozenega odzadej. Pripirocam ti torbe dakine res da niso stil adidas, nike ampak sem imela adidas in se mi je naramnica stalbi trgala ker je bila torba pretezka, hrbtenica me je bolrla ker ni bilo podlozeno sploh naramnice so bile zanic. Te zorbe varijanta adidas, nike, puma, kanken so bol tipi za izlete, ekskurzije in ti res priporocam da kupis ŠOLSKO torbo ki je kvalitetna in dobro podlozena da nebos imela tezav z hrbtenico
Hej

Re: Šolska torba za 8.klas

ObjavaNapisal Hej » 26 Jan 2020 10:10

Sem imela torbo adidas in sosolka ima kanken. No jaz ti priporocam solsko torbo znamke dakine ker sem imela adidas in je moja hrbtenica zeloctrpela, prav tako ramena. Ker adisasove niso podlozene sploh. Te torbe varijanra kanken, adidas, nike, puma,... So bolj primerne za pohode, ekskurzije kot za solo. Res ti priporicam da ne gledas na to kako je nekaj priljubljeno ampak raje glej na kvaliteto, kaj je najboljse za tebe in tvoje zdravje
Lp
Avatar
Lukas
Objave: 34
Pridružen: 28 Dec 2019 21:38
Lokacija: Slovenija

Re: Šolska torba za 8.klas

ObjavaNapisal Lukas » 27 Jan 2020 20:56

Pozdrav!

Kar se mene tiče so šolske torbe Dakine res zelo dobre. So tudi meni dobro služile v šoli. Zadnjih nekaj let pa uporabljam šolsko torbo Nitro, s katero sem tudi zelo zadovoljen, razpadla pa še tudi ni. :)

Želim ti lepo izbiro!

Lep pozdrav
Tudi sam sem le 19 letni najstnik, ki se trudi pomagati po najboljših močeh.
Vsak dan je priložnost za nova spoznanja. Vrjamimo v lepo in svetlo prihodnost. Vedno.
Če ima kdo kakršnokoli vprašanje z veseljem poskusim odgovoriti.

Lukas