Maturanc

Vprašanja na tosemjaz.net.
Hyjjsja

Maturanc

ObjavaNapisal Hyjjsja » 15 Avg 2019 22:52

Jaz imam namrec eno tezavo. V ponedeljek grem na maturanskega in po vsej verjetnosti bom tam skoraj verjetno imel prvi spolni odnos. Imam pa tezavo, da mi v erekciji kozica ne gre cela preko glavice, ce se potrudim jo lahko potegnem preko, a boli. Strah me je da bo se mi vtrgala in da ne bom uzival. Zanima me, ce lahko dam kondom na penis tako, da kozice ne potegnem preko glavice ker verjetno se tako med spolnim odnosom ne bo premikala in bo vedno v istem stanju zato ne bo bolelo in se ne bo vtrgala ali pac? Je morda mozno, da se tako vtrga kondom? Najlepsa hvala za odgovor, ker si z tem vprasanjem ze bremenim glavo ves mesec.
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Maturanc

Uredništvo » 18 Avg 2019 23:04

Odgovor svetovalca
___________________

Pozdravljen.

Nisem se še srečal s tako težavo, a si predstavljam da bi to dejansko bilo izvedljivo. Kak kondom žrtvuj za poizkus, kako bi ga najlažje spravil gor, da ti ne bo preveč vlekel kožice. Glede na to, da se kondom odviha na penis, to ne bi smelo biti težava. Nekaj "zaščite" bi moral nuditi tudi v smislu omejevanja premikanja kožice.

Sicer pa bomo še videli koliko boš seksal :) Vsekakor ti privoščim spolni odnos, samo da ne bo to tako, da bosta oba "mrtvo pijana" mogoče samo kakšno pijačo, da bosta bolj sproščena. Punco boš v bistvu lažje dobil trezen kakor pijan, ampak to je že druga zgodba...

Vse najboljše (s kožico)
Miljen Vidaković, dr.med.,
specialist družinske medicine