ucitelj me je ponizal

Vprašanja na tosemjaz.net.
ucitelp

ucitelj me je ponizal

ObjavaNapisal ucitelp » 15 Maj 2019 00:49

V soli delamo formulo iz zeleza in jaz ki prvic v zivljenju brusim rezem in zarisujem naredim napako in odrezem prevec materiala ucitelj takoj vzame komad poklice visji letnik ki je bil v isti delavnici bilo jih je 6 in vsi se mi zacnejo smejat ucitelj rece zakaj si se sploh vpisal v to solo ce nisi natancen v tem trenutku se je v meni vse zrusilo pocutil sem se kot totalni idiot tako custveno nestabilno od jeze do joka in praznine nocem vec it v solo izgleda da ce hocem delati sanjski poklic da v soli ze morem vse znat obup drugace se je to zgodilo na mic velenje prosim ne javnnoo !
ubnik

Re: ucitelj me je ponizal

ObjavaNapisal ubnik » 16 Maj 2019 07:48

odgovor je preprost, samo odrezi manj materiala
lp ubnik
fendtvario820

Re: ucitelj me je ponizal

ObjavaNapisal fendtvario820 » 17 Maj 2019 00:29

povej ravtanteljici ali svetovalni delavki ali staršem
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: ucitelj me je ponizal

Uredništvo » 17 Maj 2019 14:33

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljen.

Kar si doživel, je grenka izkušnja in upravičeno čutiš vse tisto, kar naštevaš. Vseeno upam, da si naslednji dan odšel v šolo. Soočanje s tovrstnimi odzivi okolice je del življenja, pomembno pa je, kako se z njimi soočimo. Naj ti informacija, ki ti jo je profesor s svojim neprimernim odzivom dal, ne pride preveč do živega - zagotovo imaš vse možnosti, da končaš izobraževanje, ki si ga izbral in si uspešen v izbranem poklicu. Del odraščanja je tudi pridobivanje odpornosti na neprimerne opazke drugih ljudi. Tu drži staro reklo, da takšno vedenje še največ pove o tistem, ki ga izvaja.

Če se bo takšno vedenje profesorja nadaljevalo, se obrni na razrednika ali svetovalno službo, zaupaj se tudi staršem, saj je prav, da vedo, kaj čutiš in kaj se ti dogaja. Vedno lahko seveda tudi pišeš na To sem jaz.

Prijazen pozdrav,
Nives Laul, univ. dipl. psihologinja