Nude

Vprašanja na tosemjaz.net.
Imstilokaybut6

Nude

ObjavaNapisal Imstilokaybut6 » 07 Jan 2019 15:22

Star sem 13 in zelo dobre sem se razumel z prijatelico skor sma bla skupi. Pol pa sma se skregala in vceri sm zvedu da bi naj posiljala svoje nude drugemu fantu. Js pa se vsejeno nekaj cutim do nje. Po nesreci jih je frend poslau tut men pa sm zvedu da je to ona in sm kr zaprepaden kr si ne morm predstavlat kk je lahk to naredla.
Drgac je ful nice oseba pa vse...
Kaj naj nardim?
Hvala za odgovor
000

Re: Nude

ObjavaNapisal 000 » 08 Jan 2019 19:11

Pozdravljen.
Če si oseba, ki ji zaupa in s katero se razume bi bilo lepo če bi se z njo pogovoril in ji omenil da si slišal da je pošiljala okrog neke slike(mogoče nebi bilo dobro da ji poveš da si jih videl tudi ti) ter slišiš od nje njeno stran zgodbe. Svetuj ji da naj tega ne počne, saj sama vidi, da takšne slike takoj zaokrožijo med vrstniki.
Tudi sam sem bil na mestu ko je kakšna prijateljica(ampak nikoli kakšna ki bi jo sploh dobro poznal) poslala takšne slike. Nikoli se nisem počutil prav dobro ker sem sem vedel da nekaj ni prav, čeprav slik nisem pošiljal okrog. Če pa že imaš slike in ker je ravno tvoja simpatija pa ti vseeno priporočam da si daš malo duška potem pa slike zbrišeš, ker če imaš namen z njo kaj imeti bo lahko odnos le tako bolj pristen.
book lover
Objave: 30
Pridružen: 08 Sep 2017 21:08

Re: Nude

ObjavaNapisal book lover » 08 Jan 2019 22:51

1.Zbris nude, ker ce sta frenda ji verjetn noces sramote nakopat oz. ji nude pokaz in da ti ga je poslau ta 'frend' ce ne druzga se bo mal zamisnla, kje vse lahko taka slika pristane.
2. ne rabs neki razglablat o tem pac je naredla to, in itak je njena odločitev kaj bo delala s svojim telesom, zarad tega se ne rabs nehat druzt z njo al pa kj drgac cutit do nje.

upam da ti je kj v pomoc.
jaka311

Re: Nude

ObjavaNapisal jaka311 » 09 Jan 2019 12:33

Če imaš na telefonu golo sliko 13 letnega otroka si v lasti otroške pornografije. Lp jaka
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Nude

Uredništvo » 09 Jan 2019 13:36

Odgovor svetovalca
_________________

Pozdravljen, Imstilokaybut6!

Vesel sem, da si se oglasil s svojim vprašanjem. Razumem, da ti je težko, ker je tvoja prijateljica pošiljala intimne fotografije nekomu drugemu. Povrh tega do nje nekaj čutiš. S tem dejanjem te je verjetno res prizadela. Iz tega kar si zapisal, sem nekako dobil občutek, da je šlo za fotografije določenega dela telesa, iz katerih na prvi pogled nisi mogel prepoznati svoje prijateljice, ampak so ti to povedali drugi.

Kadar slišimo od drugih, da gre za sliko ene osebe, je še posebej pomembno, da se dobro prepričamo, ali to drži ali ne. Veš, med najstniki se lahko večkrat pojavijo neresnične govorice z namenom, da bi koga prizadeli ali preprosto zato, da bi dobili pozornost. Kot sam praviš, si niti ne moreš predstavljati, da bi ona to lahko storila. Na tem mestu bi ti predlagal, da se o tem pogovoriš s svojo prijateljico v živo. Tako boš lahko iz prve roke izvedel resnico. Prav tako pa imaš tukaj možnost, če tega še nisi storil, da ji poveš, da te je vse skupaj zelo prizadelo, saj čutiš nekaj več do nje. Če tudi ona čuti nekaj več do tebe, potem sem prepričan, da bo zelo vesela iskrenega pogovora s tabo.

Vse dobro!

Domen Kralj, mag. psihologije