zlomln srčk

Vprašanja na tosemjaz.net.
punčka::tsj

zlomln srčk

ObjavaNapisal punčka::tsj » 26 Mar 2004 16:41

A ma kdo plis resitev za zlomln srck k jst ne morm vec ze 3 mesce sm po malm sad zrd tipa k ga nism dubla on je iz druzga klasa p dubu je punco! Tok sm vanga se vedn d se mi mesa od lubosumja k ju vidm skp. plis help!
usak dan ga vidm ;(( kva nej nrdim!?
piste plis!
odgovor svetovalke::tsj

Re: zlomln srčk

ObjavaNapisal odgovor svetovalke::tsj » 01 Apr 2004 07:55

Punčka, živjo!:)

Pri ljubezni in čustvih ponavadi ni nekega "pravega" zdravila, ki
bi takoj učinkovalo, zato pa pravijo, da čas celi vse rane. Mogoče bi ti rabila malo časa samo zase, da se oddaljiš od te cele zadeve - pa čeprav verjetno tega fanta vsakodnevno vidiš, glede na to, da je iz drugega razreda.

Ljubosumje ti ne bo nič pomagalo veš - kvečjemu še težje bo tega fanta pozabiti. Razumem, da boli, ker ima punco, ampak tega dejstva ti trenutno ne moreš spremeniti. Torej zakaj bi po nepotrebnem izgubljala svojo energijo? Hkrati pa ne smeš izgubiti svojega upanja - nikoli ne veš, kaj se lahko v prihodnosti še vse zgodi, čeprav misliš, da je stvar za vedno izgubljena. Ti se raje ta trenutek osredotoči nase - ne muči sama sebe n pusti svojim čustvom, da se vsaj malo umirijo. Naj gredo stvari svojo pot, na koncu se tako vedno vse uredi kot se mora. In ko/če vidiš tega fanta skupaj z njegovo punco pa naredi tisto najmanj sebično, a najbolj bolečo zadevo - bodi srečna zanj - ali vsaj poskusi. Boš videla, da se ti bo to slej kot prej povrnilo.

Srečno!
prof. Andreja Reberšak