Please answer

Vprašanja na tosemjaz.net.
Desperate boy::tsj

Please answer

ObjavaNapisal Desperate boy::tsj » 24 Mar 2004 21:39

lep pozdrav vsem skupaj!
mene že dalj časa muči vprašanje: ali velikost je pomembna ali ne?

Citiram: (wwww.vecjipenis.com)

Penis je sestavljen iz 3 delov: 2 večjih erektilnih tkiv na vrhu (Corpora Cavernosa) in manjšega predelka na dnu (Corpora Spongisum), preko katerega urnirate in ejakulirate. Erekcija nastopi, ko kri prodre v erektilno tkivo v penisu. Manjši del krvi vstopi v Cropora Spongium, medtem ko večina krvi napolni Corpora Cavernosa, gobasto tkivo ki služi kot zbiralnik krvi. In prav maksimalna velikost, do katere se lahko napolni Corpora Cavernosa določa velikost vašega penisa.

Vaš Corpora Cavernosa pa se lahko na srečo, s pomočjo ustreznih in temeljitih vaj, utrdi in poveča, kar seveda pomeni, da se neposredno utrdi in poveča tudi vaš penis.

Da, dejali smo z vajo. Se sliši čudno ? Pa ni. Naše popolnoma naravne vaje pomagajo pri delni razgradnji notranjih celičnih sten Corpora Cavernose. Telo samo nato te celice popravi, jih naredi večje in močnejše, da bi zdržale povečan pritisk ob večjem dotoku krvi v penis.

Ali je to res?????????????

In tole:

Zdravniki, seks terapevti in mediji so nam dolga leta lagali!

Največja laž je: "Velikost penisa ni pomembna."

Zakaj so nam lagali? Lagali so nam zato, ker so nas skušali zaščititi in preprečiti, da bi moški z majhnimi penisi razvili kompleks manjvrednosti in depresivnosti. Lagali so nam zato, ker so mislili, da se penisa ne da povečati.

Vsaka ženska, ki je že spala z moškim, ki ima velik penis, vam bo povedala:
VELIKOST JE POMEMBNA!!!

Ko sem si ogledal to stran (www.vecjipenis.com) mi je zbilo samozavest totalno! Že prej je itak nism mel nč kej, zdej pa še slabš!

zdej pa prosim: punce,svetovalke in zdravnice, specialistke,.... rad bi vaše osebno mnenje! Vem da velikost je pomembna! Na katero mesto od 1 do 10 bi jo uvrstili???
moj je komaj 14 cm, in srčno upam da bo dost da bom lahk ženski nudil spolno zadovoljstvo, še bolj pa upam, da bom nekoč postal bolj samozavesten glede spolnosti!

Sorry ker sem zatežil!
nghbghb::tsj

Re: Please answer

ObjavaNapisal nghbghb::tsj » 25 Mar 2004 13:59

kakšne bedarije¨!!
ena::tsj

Re: Please answer

ObjavaNapisal ena::tsj » 25 Mar 2004 21:03

Če ma punca fanta res rada ji velikost definitivno ni oz.ne bo pomembna! Sigurno! Pa ne se sekirat zard velikosti, nekaterin so pa glih majhni všeč... :)
predrzna::tsj

Re: Please answer

ObjavaNapisal predrzna::tsj » 26 Mar 2004 15:48

Penis? Lepo te prosim. Tale stran pa res ni za v javnost. Kaj si zmišlujejo. Poglej vsaka ženska ima o tem svoje mnenje. Jaz si pač ne žlim velikega penisa, ker mi je vseeno. Tisti, ki imajo manjše penise lahko med erekcijo iin vzburjenjem dosežejo veliko večjo velikost kot pa tisti, ki imajo dolge penise. Zakaj bi pa sploh naj bila velikost pomembna*? Si kakršen si. Velika večina žensk velikih penisov sploh ne mara, ker se bojijo bolečin. Tak, da nehi si belit glavo z bedarijami in se sprijazni sam z sabo! Me razumeš? Hecam se, a dej pozab na to. mislim, lol ka se vse na internetu najde.
Zdej pa ajd,
mej se! Koliko si pa sploh star?

Zdravniki, seks terapevti in mediji so nam dolga leta lagali!

Največja laž je: "Velikost penisa ni pomembna."

Zakaj so nam lagali? Lagali so nam zato, ker so nas skušali zaščititi in preprečiti, da bi moški z
majhnimi penisi razvili kompleks manjvrednosti in depresivnosti. Lagali so nam zato, ker so mislili,
da se penisa ne da povečati.

Vsaka ženska, ki je že spala z moškim, ki ima velik penis, vam bo povedala:
VELIKOST NI in NIKAKOR NI POMEMBNA!!!


TO KAR SEM CITIRALA JE VELIKA LAŽ RAZEN ZADNJE VRSTICE; KI JO ŠE ENKRAT CITIRAM: VELIKOST NI IN NIKAKOR NI POMEMBNA!!!!!!. TISTE KI GLEDAJO NA TO; PAČ NIMAJO NČ V GLAVI,
P.S NISI ZATEŽIL

Bye, pa oglas se!
blup::tsj

Re: Please answer

ObjavaNapisal blup::tsj » 26 Mar 2004 16:50

hej! velikost ni toliko pomembna. meni osebno več pomenijo gibi in božanje(čeprav moj fant ima velikega :))
važno je da partnerko vzburiš z božanjem, poljubljanjem in gibi.
srečno!
B::tsj

Re: Please answer

ObjavaNapisal B::tsj » 27 Mar 2004 14:18

Ne se obremenjevat s tem, ce bi dejansko vprasal punce jih je bolj malo takih, ki bi hotele sexat s tipi ki majo ornk velike (prek 20), enostavno zato ker boli. Nekje 14-18cm je najboljse, zato se nic ne sekiraj, ker si ravno prav velik.
odgovor svetovalke::tsj

Re: Please answer

ObjavaNapisal odgovor svetovalke::tsj » 02 Apr 2004 13:18

Tvoja samozavest bo zanesljivo zrasla, ko boš spoznal dekle, ki ji velikost penisa ne bo edino merilo, pač pa bo vedela, da je najbolj pomembna ljubezen, razumevanje.... Vse to pa vodi k kvalitetni in za oba uspešni spolnosti.

Prepričana sem, da bo velikost tvojega penisa zadostna, prav pa bo, da še sam prebereš čimveč v spolnost usmerjene literature
(nikar naj te ne moti, da boš naletel na različne razlage za iste stvari- sam si boš sčasoma ustvaril svoj pogled na probleme, ki te mučijo).

Prijazen pozdrav,
mag. Dušica Glušič, dr.med.
specialistka ginekologije