celulit

Vprašanja na tosemjaz.net.
sara::tsj

celulit

ObjavaNapisal sara::tsj » 09 Mar 2004 21:01

seos!

No,js bom šla kr na dan z besedo....moj problem je namreč celulit!Imama ga veliko,po zadnjici in stegnih in ne vem kako se ga naj znebim!Zanimam me če celulit zgine,ali se vsaj zmenjša,če shujšaš?Prosim za čim učinkovitejše nasvete!

lp
Leloo::tsj

Re: celulit

ObjavaNapisal Leloo::tsj » 14 Mar 2004 16:09

Jau, celulit suxxx. Js ga mam tut full... Pa nimam pojma ka nardit... Pa še full se vid
odgovor svetovalca::tsj

Re: celulit

ObjavaNapisal odgovor svetovalca::tsj » 16 Mar 2004 08:26

Lep pozdrav!

Veliko se da narediti s športno aktivnostjo in prehrano.

Predvsem se izogibaj gaziranih pijač, sladkih jedi... Mislim, da je najbolje, si podrobno prebereš strani o pravilni prehrani in športni aktivnosti, ki bodo v kratkem času objavljene ne www.tosemjaz.net.

Celulit je namreč želatini podobna snov sestavljena iz maščobe, vode in odpadkov, ujete v kopaste napihnjene žepke vezanega tkiva. Naše telo ima čudovit sistem odstranjevanja odpadnih snovi skozi pljuča, jetra, ledvice, črevesje in kožo, ko svoje telo "preobremenimo" normalni procesi izločevanja niso več kos svoji nalogi. Celulit je zelo zahrbten. Nastaja počasi posebej če mu v začetku ne posvečamo dovolj pozornosti. Gre torej za posebno zgradbo maščobnega tkiva, medtem ko navadno maščobne obloge v podkožju navadno lahko odpravimo z pravilno prehrano in športno aktivnostjo, celulita s takim načinom ne moremo v celoti odpraviti odpraviti

Do poletja imaš ravno dovolj časa, da se maščobe na pravilen način znebiš.V kolikor pa še kaj ostane, celulita namreč, pa poskusi s katero od krem proti celulitu. V kolikor boš upoštevala nasvete mislim, da ne boš imela večjih težav.

Mito Šinkovec, prof. športne vzgoje
NINA::tsj

Re: celulit

ObjavaNapisal NINA::tsj » 03 Apr 2004 20:30

Hello!
Za cleulit imam odličen odgovor. Pišita mi na email: miska19@email.si
pa vama napišem nasvete!kako sem se ga znebila jaz!pišita!