Opravičilo uredništvu, odgovor Katji!

Vprašanja na tosemjaz.net.
Tadej.::tsj

Opravičilo uredništvu, odgovor Katji!

ObjavaNapisal Tadej.::tsj » 29 Nov 2002 01:11

Pozdravljeni vsi skupaj. Verjetno se spomnite, da sem pred časem imel kar nekaj kritik na račun uredništva, vendar vam sporočam, da sem se motil. Jaz sem imel v preteklih dneh polno dela s šolo, polno skrbi, neprespane noči in me sedaj zadnje čase res ni druga držalo po konci, kot kava.
Kot verjetno ste opazili, sem pisal komentarje dostim osebam in stvar je naslednja, da sem zaradi svojih obveznosti, malo zamešal vaša imena. Jaz sem Katji odgovoril na vprašanje, kako se priti do CSD in je ta odgovor bil objavljen. Oba sta pisali na enako temo (Nina, Katja), torej samomor im sem jaz to malo zamešal.
Katji bom v bližnji prihodnosti odgovoril na njen odgovor, lahko pa mi pišeš na Tadej_19@email.si . Katja, jaz sem z bližnje okolice Maribora in hodim v šolo v Maribor in če že nisi navezala stikov, ki ti jih je predlagal svetovalec, ti bom z veseljem pomagal, kot si želiš. Preko e-amilov ali pa tudi v živo ali pa bom prosil mojega prijatelja, da ti pomaga. Prosim, odogovori mi in resnično se ti opravičujem, da ti nisem odpisal-sem imel veliko gužvo in se mi je ponoči dostikrat sanjalo o šoli (so mi formule latale po glavi). :) Oprosti mi, in sem ti na voljo.

Hvala, da meniš da sem dober človek. Trudim se biti boljši, a kako mi uspeva, naj ocenijo drugi.

Kot zadnje pa se iskreno opravičujem uredništvo, da sem vas spravil na slab glas. Kar se tiče Mojce, sem mogoče spet malo stvari zamešal, ampak tukaj ste 100% nedeolžni(pri Katji).
Upam, da mi boste opravičili napako in da boste pozabili na grde stvari, ki sem vam jim izrekel. Kot v zameno vam prisežem, da bom v prihodnje bolj pazljiv in da se to več ne bo ponovilo, sicer pa vam tisto, kot sem vam obljubil v mailu, misli uresničiti.

V upanju, da mi boste oprostili in pozabili mojo zmoto, vas lepo pozdravljam.

Tadej