Zakaj???

Vprašanja na tosemjaz.net.
kokica::tsj

Zakaj???

ObjavaNapisal kokica::tsj » 28 Nov 2002 22:44

Zakaj se fantje zmerej samo pretvarjajo da jim je neka punca všeč, ko pa izvejo, da so oni tud tisti punci všeč se pa obrnejo stran pa punco s temu full prizadanejo???? Kje je kle logika?? Zanima me tut kaj pravzaprav fantje iščejo pri dekletu, kaj more met punca da se fantje obrnejo za njo???

LP in hvala
jhgjgd::tsj

Re: Zakaj???

ObjavaNapisal jhgjgd::tsj » 01 Dec 2002 21:35

zanimivo vprašanje! :))) veš kokica fantje se med seboj zelo razlikujemo. nekateri iščejo samo priložnost za seks in iščejo lahke punce.ko pa zvejo da tista punca ni taka, da bi kr "dala" se potem delajo kot da je ne poznajo. možnost je tudi da je tisti fant zelo sramežljiv in si ne upa narediti naslednjega koraka.so pa seveda tudi takšni fanti, ki rabi "zafrkavajo" punce, kao da so jim všeč, potem ko pa punce začnejo misliti, da fantu res nekaj pomenijo, jim pa obrnejo hrbet ter se jim smejijo, ter s tem seveda prizadenejo punce! žal!
upam da sem ti kj pomagal. pa veliko sreče v ljubezni.
odgovor svetovalca::tsj

Re: Zakaj???

ObjavaNapisal odgovor svetovalca::tsj » 02 Dec 2002 13:22

Sprašuješ kako to, da fantje kažejo zanimanje za dekle, ko se jim le ta želi približati, se pa umaknjejo. Prepričan sem, da gre v teh primerih za »težave z bližino«. Te težave se pojavljajo zaradi občutka varnosti, ki ga imamo v odnosih z drugimi ljudmi. Nekateri se bolje počutijo, če so v tesni bližini s prijateljico ali prijateljem, drugim pa je bolj všeč, da je odnos bolj površen. Pogosto si tesne bližine želijo dekleta, fantje pa večjo oddaljenost.

Različni fantje iščejo pri dekletih različne stvari. Z lepim dekletom si lahko pridobijo zavidanja prijateljev, z materinsko prijateljico občutek topline, z razigrano se zabava, z odločno dobi občutek varnosti... Fantje se po mojem ozrejo za dekletom, ki mu vzbudi pozornost. To se doseže s kako izstopajočo podrobnostjo (barva las, modni dodatek pri oblačenju, poseben način vedenja...). Seveda je res tudi, da so za večino fantov zanimiva skoraj vsa dekleta, zato že samo s svojo pojavo zbudite pozornost pri vsaj nekaterih fantih in se ni potrebno posebej truditi za ta prvi pogled.

Pogumnega in ljubeznivega fanta ti želim
Matej Žnuderl, univ. dipl. psiholog