prsi

Vprašanja na tosemjaz.net.
mala::tsj

prsi

ObjavaNapisal mala::tsj » 15 Nov 2002 20:33

Zdravo! Sem punca stara 18 let in imam velik problem in sicer okoli bradavic na prsih mi je zraslo nekaj dolgih temnih dlak. Kako naj se jih znebim, kajti nocem da se fant, ko me bo videl golovstrasi in zbezi. Resnicno vas prosim da mi svetujete glede tega, kam naj se obrnem in kako naj jih za vedno odstranim!!
Ze v naprej se vam zahvaljujem,
mala
odgovor dermatologinje::tsj

Re: prsi

ObjavaNapisal odgovor dermatologinje::tsj » 25 Nov 2002 08:42

Posamične dlake na prsih (v okolici obarvanih prsnih bradavic) je mogoče odstranjevati z elektro-epilacijo ali laserjem. Pri mladih dekletih svetujem tudi striženje (ne puljenje zaradi vnetij).

Verjemi, da fant zaradi nekaj dlak na prsih, naj bodo še tako črne in dolge, ne bo pobegnil. Celo, če fant ne bo imel dolgoročnih namenov druženja s teboj, ga bodo na tvojem telesu zanimale druge stvari kot nekaj dlak! Če te motijo, jih občasno pač ostrizi oz. če ti to greni veselje do življenja poišči dobro kozmetičarko, ki ti jih bo odstranila z električno iglo – verjetno pa bo potrebno poseg nekajkrat ponoviti v razmiku nekaj tednov (o možnostih kozmetičnega odstranjevanja dlak sem že pisala). Laser za odstranjevanje dlak ima dermatologinja v zdravilišču Rogaška, dermatologinja v Ljubljani na Parmovi cesti, pa tudi številne kozmetičarke.

Lep pozdrav,
Ana Pilih, dr. med., specialistka dermatovenerologije
SašaStaša::tsj

Re: prsi

ObjavaNapisal SašaStaša::tsj » 28 Nov 2002 13:19

PEJD H KOZMETIČARKI PA TI BO ONA POVEDLA KAK NAPREJ! FANT TE BO PA SPREJEL TAKO KO SI, ČE TE MA RAD!