dlake -noznica

Vprašanja na tosemjaz.net.
top girl::tsj

dlake -noznica

ObjavaNapisal top girl::tsj » 30 Jul 2002 21:04

Seos!
Ful me zanima kak za vraga se naj znebim dlak okol noznice pa tam okol sečnice!?A se naj začnem nekot(kak)brit po nogah,rokah in pod pazduho?Thanks!!!
Top girl
viky::tsj

Re: dlake -noznica

ObjavaNapisal viky::tsj » 31 Jul 2002 20:13

po nogah uporabli vosk,drgje se pa pobrij,al pa kup kremo al peno za depilacijo.
tina::tsj

Re: dlake -noznica

ObjavaNapisal tina::tsj » 01 Avg 2002 14:29

čisto iskreno, če boš v bližini nožnice uporabljala depilacijsko kremo ali peno, se ti bo vnela sluznica. že po parih minutah, ko imaš kremo gor, začne blizu "vhoda" pečt in ko se opereš, še vedno peče in se tam sploh ne moreš dotaknit, kaj šele, da bi seksal. rajši se pobrij, vendar ne vsak dan, ker se ti vname koža, ki je tam zelo občutljiva
odgovor dermatologinje::tsj

Re: dlake -noznica

ObjavaNapisal odgovor dermatologinje::tsj » 02 Avg 2002 08:30

Draga »top girl«,
ne vem če sem pravi naslov za odgovor na tvoje vprašanje, vendar bom skušala odgovoriti s stališča varnosti. Dlake na zunanjem spolovilu ženske so normalen pojav in jih s stališča zdravja puščamo rasti. V kolikor so za posameznico ali njenega partnerja moteče iz drugih razlogov se mi edini primerni način odstranjevanja zdi britje z britvico za enkratno uporabo – seveda, če si sama oz. partner toliko spretna, da se pri britju ne boš poškodovala. Upoštevaj/ta tudi, da uporaba brivske pene morda lahko sproži reakcijo draženja ali razvoj preobčutljivosti (alergije).
Za odgovore o drugih načinih odstranjevanja dlak na drugih delih telesa si, preberi, prosim odgovor na Marjetkino pismo.

Z lepimi pozdravi
Ana Pilih, dr.med. specialistka dermatovenerologije