Re: dovolj imam!!!!

Vprašanja na tosemjaz.net.
Jaz::tsj

Re: dovolj imam!!!!

ObjavaNapisal Jaz::tsj » 25 Jul 2002 09:54

Hoj, že spet jaz!

Vem, da me imate že na vrh glave, vendar vam vseeno pišen. Hvala za tako lepe odgovore, ki so mi veliko pomagali. Ubogala sem vas in sem se postavila zase. Ni bilo lahko.
En dan sem spoznala punce in enega fanta, ki so jih pravtako izsiljevali. Če nebi prišla pravi trenutek, bi eno punco skoraj posilili. Hvala bogu, da jo niso, če ne bi se krivila za to nesrečo do konc življenja. Na samem sem od tistega fanta izvlekla vse o onih frajerjih. Sedaj vem o njih vse. Že sem hotela leteti na policijo in sem si v zadnjem trenutku premislila. Zopet so me klicali in odšla sem k njim. Povedala sem jim, da vem vse o njih, in zahtevala, da izpustijo vsa dekleta, če ne jih zatožim policiji. Najprej so se mi smejali, jaz pa sem se obrnila in odšla naravnost k policiji. Tik pred vhodom, so me prosili naj ne grem, in izpustili so vsa dekleta. Zopet sem odhitela v "naše" skrivališče in jim zabičala naj me pustijo na miru(za vedno). Zopet so mi grozili z groznimi stvari, jaz pa sem se naredila, kot da se jih ne bojim in odšla. Punce so semi celi teden zahvaljevale, meni pa je bilo malce nerodno, saj so skoraj vse starejše od mene. Naslednji dan sem "frajerje" vprašala, zakaj so nam to naredili in zakaj se drogirajo. Povedali so mi, da tudi njih nekdo izsiljuje in da sem jaz prva, ki sem jim uspela pobegniti in kako mi je uspelo? Pogledala sem jih in jim ponudila pomoč, da se tudi oni izbijejo iz tega. Rekli so, da bodo poskusili, vendar jim ne zaupam preveč (v bistvu ne morem več zaupati nikomur). Kaj če s tem ne bodo nehali. Jaz pa sem edina, ki jih lahko ustavim tako, da vse povem policiji. Po eni strani se mi smilijo. Nisem taka oseba, ki bi vse uničila in vse izdala. Ne vem kaj narediti.
Če vam ni preveč vas prosim za čimbolj natančen odgovor. In še eno vprašanje: naj to zaupam učiteljici? Učiteljico kličem, vendar je videti, kot da sploh noče slišati več zame. Kaj bi vi naredili, če bi bili na njenem mestu. Naj povem policiji?
Hvala, ker me še sploh prenašate, mnogi bi me že odslovili. MOJCA
odgovor zdravnice::tsj

Re: dovolj imam!!!!

ObjavaNapisal odgovor zdravnice::tsj » 29 Jul 2002 08:09

Draga Mojca!

Vesela sem tvojega odgovora. Bodi odločna tudi naprej in ukrepaj skladno s tvojimi zmožnostmi, ob tem pa ne pozabljaj nase. Glede učiteljice presodi sama, kaj ji boš povedala. Kot sem ti že rekla, dobro je, da so ob tebi ljudje, ki jim lahko zaupaš tudi probleme.
Torej, uspešno in srečno.
Lep pozdrav

Nuša Konec Juričič, dr.med., specialistka socialne medicine
Mojca::tsj

Re: dovolj imam!!!!

ObjavaNapisal Mojca::tsj » 01 Avg 2002 08:36

Stara sem 13let