Stran 1 od 1

Penis

Objavljeno: 11 Apr 2002 16:44
Napisal Nekdo::tsj
Na interntu sem na eni strani prebral da lahko z posebnimi vajami povečaš velikost penisa za 2-8 cm.Ali je to res možno?Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem.

Re: Penis

Objavljeno: 15 Apr 2002 13:40
Napisal odgovor zdravnice::tsj
Pozdravljen!
Zanima te, če lahko s posebnimi vajami povečaš velikost penisa, kot si prebral na neki spletni strani. Uradna medicina se s tem, kolikor vem, ne ukvarja, verjamem pa, da bi šlo za velik posel, če bi bilo to res.
Rada bi ti povedala svoje prepričanje, da velikost penisa sploh ni vse, kar vpliva na užitek med spolnim odnosom in na zadovoljenost partnerjev po njem. Sploh pa ni pomembna velikost spolnega uda »v mirovanju«, ampak sposobnost tkiva v njem, da ob vzburjenju nabrekne.
In nenazadnje: za dober spolni odnos je potrebno veliko več, z Ljubeznijo na čelu, sledijo ji zrelost (telesna, duševna, socialna) in še več, kar lahko prebereš v rubrikah o ljubezni in spolnosti.
Zadovoljstvo z lastnim telesom, tudi z velikostjo spolnega uda, je stvar pozitivne samopodobe, samozavesti po domače. O njej se boš lahko več poučil na isti spletni strani čez 10 dni, ko bomo nanjo dodali prav te vsebine.
Če pa ste, dragi Nekdo, starejši, ne več najstniško mladi in imate resne probleme, vas moram usmeriti k osebnemu zdravniku, on pa bo po podrobnem razgovoru in pregledu že vedel, če morda potrebujete pomoč ustreznega specialista.

mag. DAmjana Podkrajšek, dr.med.
specialistka šolske medicine

Re: Penis

Objavljeno: 19 Apr 2002 23:33
Napisal jjjjjjeeeeeeeeeeeee::tsj
ja jjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeee