Pri čem sem???!!!

Vprašanja na tosemjaz.net.
Zmedena::tsj

Pri čem sem???!!!

ObjavaNapisal Zmedena::tsj » 18 Dec 2001 18:26

Imam problem, s katerim se kot večina mladih, ful obremenjujem.Ob prihodu v srednjo šolo sem se zaljubila v fanta, ki je sošololec moje bivše sošolke.V njihovem razredu preživim veliko časa.Tudi z večino kolegov,s katerimi preživi čas v šoli, sem se spoznala.Z njimi se včasih tudi pogovarjam, ker so ful vredu.A problem je v tem, da je ON zelo sramežljiv!Zato še ni bilo priložnosti za pogovor z njim, čeprav je navadno zraven, takrat, ko se pogovarjamo.Kolegica je rekla, da se mi je enkrat tudi nasmehnil.Zadnje dni, ko se srečamo na ulici z njegovimi kolegi, se "rukajo"!Ne vem, kaj naj bi to pomenilo!!!??-slabo ali dobro?Kako naj izvem???Kako naj pristopim do njega,ko pa sem sramežljiva, on pa še veliko bolj!!!Že vnaprej hvala za pomoč!!!!!!!Pa srečno novo leto
odgovor psihologa::tsj

Re: Pri čem sem???!!!

ObjavaNapisal odgovor psihologa::tsj » 20 Dec 2001 08:43

Pozdravljena!

Upam, da omenjeni znaki pomenijo dobro. Kaže, da počasi zori naklonjenost tudi v njem. Nisem prepričan, da bi v tem trenutku morala storiti kaj posebnega, saj si že na dobri poti.

Nadaljuj z druženjem in poskusi izvoljencu kar se da ugajati. Kar se tiče preverjanja, mislim, da je najbolje, če tvoje prijateljice malo povprašajo njegove prijatelje.

Tudi tebi veliko sreče v prihodnjem letu!
Matej Žnuderl, univ.dipl.psih.