Stran 1 od 1

love

Objavljeno: 16 Nov 2001 15:36
Napisal andy::tsj
živio!zaljubljena sem v leto dni starejšega fanta in mislim,da sem tudi jaz njemu všeč.zelo rada bi hodila z njim.imava kar nekaj skupnih prijateljev in vsi mi govorijo,da sem mu všeč.po naravi je bolj sramežljiv,tako kot jaz.velikokrat se spogledava in se drug drugemu nasmehneva.ali naj jaz naredim prvi korak in mu povem,da mi je všeč,ali naj počekam,da ga naredi on?upam,da mi boste znali pomagati.hvala!

Re: love

Objavljeno: 19 Nov 2001 14:01
Napisal marko::tsj
jest ti kot fant svetujem, če si bolj korajžna od njega torej naredi prvi korak ti, vendar previdno, da se kaj ne zalomi.
LP

Re: love

Objavljeno: 19 Nov 2001 18:16
Napisal Uhec::tsj
EJ, KORAJŽA VELJA! Pri meni in moji punci je bilo enako, oba sramežljiva, vendar sva enkrat udarila debato preko sms sporočil, in tako je tudi prišlo do tega vprašanja. Preko sms-ov je še lažje ker ne pokažeš razočaranja! VELIKO SREČE!!!

Re: love

Objavljeno: 20 Nov 2001 11:55
Napisal odgovor svetovalca::tsj
Pozdravljena!

Zanima te, ali naj storiš prvi korak? Mislim, da je to smiselno, če te trenuten položaj zelo bremeni. Prepričan sem tudi, da je lahko flirtanje prav prijetno in ga mnogi namenoma vzdržujejo dalj časa, kot bi bilo potrebno. Če se v tem položaju dobro počutiš in ti zadošča, da se kdaj pa kdaj srečata v družbi prijateljev in si skrivoma izmenjavata drobne pozornosti, ti ni potrebno storiti nič več.
Če se ta položaj po tvojem že predolgo vleče, lahko približevanje nekoliko pospešiš. V tem primeru lahko ravnaš, kot si nakazala.

Lepo se imej in lep pozdrav!
Matej Žnuderl, univ.dipl.psih.