Stran 1 od 1

ljubezen1

Objavljeno: 22 Okt 2001 14:07
Napisal girl::tsj
jaz imam podoben problem kot solzica! enkrat sem vam pisala, da sem zgubila fanta po moji krivdi in da mu hočem pisat pismo! nisem mu napisala pisma, saj me je bilo strah da bi mi še bolj zameril, le danes mu bom poslala pismo z mojo sliko, saj me je prosil naj mu jo dam! v pismu sem ga prosla če sma lahko pisna frenda! jaz sem mislila da sem ga pozabla, vendar ni res, vsak dan je huje! ne vem kaj naj naredim, rada bi ga nazaj, saj bi bila najsrečnješi človek! sploh ne vem če hoče biti moj frend! prosim da mi svetujete kaj naj naredim! PROSIM,ČIMPREJ!!! hvala

Re: ljubezen1

Objavljeno: 23 Okt 2001 13:36
Napisal odgovor psihologa::tsj
Pozdravljena!

Prepričan sem, da si storila vse, kar je potrebno. Sedaj le počakaj na njegov odgovor. Prevelika nestrpnost utegne bolj škoditi kakor koristiti. Zato morebitne nadaljne osvajalne akcije doziraj počasi.

Veliko uspeha ti želim!
Matej Žnuderl, univ.dipl.psih.

Re: ljubezen1

Objavljeno: 29 Okt 2001 16:12
Napisal lea::tsj
Živjo!
Težko je pozabiti,Jst sama to najbolje vem.Če ti bo reku,da sta lohk frenda,ti s tem ne boš zadovoljna,če nočeš samo prijateljstva.In njega bo pol strah,pa še to ne bo hotel.Ka če bota prijatelja,pa si bo punco najdu,kak boš reagirala.Najboljš,da mu kr poveš za svoja čutva.In če bi odgovor negativen,ga pozab,pa prijateljsvo tud.lažje bo,če ne boš v stiku z njim.Verjemi sm na istem in vem da je težk,sam drgač ne gre.