Pogovarjanje

Vprašanja na tosemjaz.net.
DJ_Someone::tsj

Pogovarjanje

ObjavaNapisal DJ_Someone::tsj » 18 Okt 2001 20:05

Vcasih ko sem s punco mi zmanjka besed!
Preprosto ne vem kaj bi rekel!?
Kadar sm s prijatelji teh tezav nimam-ravno nasprotno!
Prosim ce mi poveste o cem naj se pogovarjam s punco ali katero temo naj odprem?!

Hvala
nika::tsj

Re: Pogovarjanje

ObjavaNapisal nika::tsj » 20 Okt 2001 13:45

Tudi meni se dostkrat nardi, da ne vem kaj bi se menla s tipom. Ko pa sem s frendicami in tudi s frendi s tem nimam problema in kar dosti klepetam.

In veš kaj nardim v tem primeru ko ne vem o čem bi se pogovarjala z njim? Ne obremenjujem se s tem, ker zakaj bi se neki silila in razmišljala, kaj mu naj rečem, ko pa ga lahko lepo poljubim in se mam lepo z njim tud če sma oba tih.

Pol ga pa recimo vprašam kaj je kej zanimivega doživel tisti dan, al pa če se mu je kdaj v življenju zgodil kaj zares neprijetnega, al pa ga vprašam kaj mu pomeni življenje al pa mu čist preprosto povem kak vic. In potem pogovor steče.

veliko sreče.
nika
odgovor psihologa::tsj

Re: Pogovarjanje

ObjavaNapisal odgovor psihologa::tsj » 22 Okt 2001 11:19

Pozdravljen!

V grobem imaš dve možnosti. Govoriš o tistem, kar zanima tebe (vključno z zanimanjem za dekle - torej o njej), druga možnost je, da se pogovarjaš o stvareh, ki zanimajo njo. Če tega še ne veš, jo moraš seveda še povprašati o hobijih.

Če se ti pogosto zgodi, da ne veš nadaljevati pogovora, ti priporočam, da se na pogovor vsaj v mislih pripraviš v naprej.

Upam, da vama bo beseda gladko stekla.
Matej Žnuderl, univ.dipl.psih.
Žan 999::tsj

Re: Pogovarjanje

ObjavaNapisal Žan 999::tsj » 01 Nov 2001 13:52

ej stari,to so je tud men dogajal.pa sem pol mislu kva si punca misl da sem dolgocasen pa tko.Problem je v tem da mas tremo-poskus se umirt pa tud ce sta mal tih pa kva po pol pa lohka kaksno prpomns al pa zacni tko kokr se s frendi.men je pomagal