Problemi s fanti

Vprašanja na tosemjaz.net.
Taja :((::tsj

Problemi s fanti

ObjavaNapisal Taja :((::tsj » 21 Sep 2001 22:08

Živjo!
Imam problem,ki se morda zdi precej nepomemben,ampak mene grozno muči,posebej zato,ker se ne morem izpovedati niti prijateljicam.Zakaj?Če samo namignem na to temo,me že čudno gledajo.No,tu je problem:
Stara sem 15 let in sem imela že precej fantov.Moje prijateljice mi večkrat priznajo,da mi zavidajo,ampak tudi da so vesele zame.Včasim mi kakšna reče,da bi bilo krasno,če bi bila v moji koži,ampak nobena se ne zaveda,kaj vse bi jaz dala,da bi bila v njihovi!!Npr.:neki fant mi je všeč,niti zaljubim se ne vanj,ko on že izve,da mi je všeč in čez trenutek sva že par!Vse lepo in prav,ampak potem se meni počasi začne "mešati" in začnem iskati na njem napake in vsaka majcena podrobnost me moti!!Drugače sploh nisem izbirčna,ampak ko dobim fanta,ki si ga želim,me vse mine in sploh ne vem več,če sem zaljubljena vanj.Če to omenim kateri od prijateljic,me samo čudno gledajo in rečejo :"Kaj se imaš pa ti za pritoževat,glej,vsi norijo za tabo in vsakega si še dobila;poglej mene..."Ampak meni je res GROZNO ko ne vem kaj čutim do fanta,on pa me obsipa z raznimi ljubezenskimi izjavami!Ponavadi naredim iz sebe totalno trapo,ko se trudim da bi me fant pustil.Vsakič znova me čudi,zakaj me sploh še kdo hoče!Poleg tega imam tudi precej izkušenj s fanti (razen izgube nedolžnosti) in se počutim kar nekako umazano,saj ponavadi naredim napako in se prepustim fantom,s katerimi imam le kakšno avanturico.Potem me peče vest in se zaprem pred fantom,ki me ima res rad.Trenutno imam fanta in že čutim da se spet pojavlja moj prvi problem.Vse kar vidim na njem,so same napake,čeprav je drugače FULLL v redu in mi je bil že dolgo všeč.Na srečo se to razblini,ko se vidiva,a ko sedim sama v sobi,me spet napade.Le če imam dela čez glavo,je OK. HELP!!!

HVALA za pomoč in opravičujem se,če je pismo predolgo...

Taja :((
caty::tsj

Re: Problemi s fanti

ObjavaNapisal caty::tsj » 24 Sep 2001 19:23

Sej jst mam iste probleme.Ugotovila pa sem v čem je problem!On je morda zaljubljen vate ampak ti nisi!Naprimer da te vpraša če bi hodila z njim in ti cela
vesela ker je vate!Ker si pa takrat cela vesela z veseljem rečeš"da"!In v tem je problem!Jaz delam tako da vsakič dobro premislim če je meni všeč in če se mi splača graditi odnos z njim!Torej moj nasvet je da dobro premisli kaj boš rekla!

caty
odgovor psihologa::tsj

Re: Problemi s fanti

ObjavaNapisal odgovor psihologa::tsj » 25 Sep 2001 13:58

Gotovo si privlačno dekle, zato se fantje zanimajo zate. Praviš, da te fant neha zanimati, ko ga dobiš. Ta problem je navadno bolj fantovski, kaže pa da tudi dekleta niste povsem imuna zanj. Za zdaj ti je očitno dovolj, da fanta osvojiš, nisi pa še pripravljena začeti z njim trdnejšo zvezo. Po mojem se tudi ni potrebno siliti v kaj trdnejšega, ampak ostani še naprej pri »flirtanju«.
Prijateljice te seveda ne razumejo, saj imajo očitno težave z osvajanjem fantov, zato ti zavidajo, ker si pri tem veliko uspešnejša od njih. Morda je pravi fant zate tisti, za katerega se boš morala močno potruditi.
Upam, da ga boš našla in ga tudi osvojila.

Matej Žnuderl univ.dipl.psih.
girl::tsj

Re: Problemi s fanti

ObjavaNapisal girl::tsj » 26 Sep 2001 10:02

imela sem podoben problem kot ti, ampak se ne pojavla več tako pogosto! samo rečem ti, če te bo kateri vprašal in ne boš prepričana,reči da ga moreš prvo boljše spoznat in nato boš vidla ali ti je všeč ali ne! probaj, saj ničesar ne boš zgubila! čao
Taja :((::tsj

Re: Problemi s fanti

ObjavaNapisal Taja :((::tsj » 29 Sep 2001 11:46

Najlepša hvala za odgovore,se bom ravnala po vaših navodilih! Mislim,da sem zdaj končno našla fanta,ki je pravi zame....moj sedanji!


Še enkrat hvala!! Taja
klavdija::tsj

Re: Problemi s fanti

ObjavaNapisal klavdija::tsj » 09 Okt 2001 17:29

ja jst bi ti rada sam neki povedala. tud jaz imam iste težave kot ti. Fantje me obletavajo kot nori ampak jst jim vedno rečem da ne želim biti njihovo dekle kajti zdi se mi da če ti je fant samo všeč bedasto hoditi z njim, ker se vedno nekje najde eden lepši. no zdej jst mam fanta in v njega sm noro zaljubljena in on vame in je vse popolno ker jaz kot on ne pogledujeva za drugim. Tako da ti svetujem da se malo ustališ in nehaš govoriti ja (ne razumi me narobe, ker ne mislim ničesar slabega). KO pa boš našla takega v katerega boš bila res zaljubljena mu reci ja.