majhne prsi

Vprašanja na tosemjaz.net.
******::tsj

majhne prsi

ObjavaNapisal ******::tsj » 05 Jul 2001 11:46

Pozdravljeni!Novembra bom dopolnila 14 let in imam zelo majhne prsi! Prvo menstruacijo sem dobila v pondeljek 2.7.2001, zato me zanima ali je rast prsi odvisna tudi od menstruacije. Bojo moje prsi še zrasle?? Že vnaprej se zahvaljujem za vaš odgovor!!
marša::tsj

Re: majhne prsi

ObjavaNapisal marša::tsj » 08 Jul 2001 17:53

Pač smo si ljudje razlicni, jaz bom kmalu dopolnila 14 let, menstruacijo sem dobila pred štirimi leti in pri štirinajstih letih imam večje prsi kot večina vrstnic vendar to sploh ni prijetno! Vsi me imajo za k**bo, čeprav sem bolj mirne narave. Velihe prsi me motijo tudi pri športnem udejstvovanju, zato nikar ne stokaj zaradi majhnih prsi! Prsi postopoma rastejo do približno 18 leta.
odgovor zdravnice::tsj

Re: majhne prsi

ObjavaNapisal odgovor zdravnice::tsj » 11 Jul 2001 14:57

Pozdravljena!

Glede na tvojo mladost ti prav gotovo lahko zagotovim, da ti bodo prsi oziroma dojke še zrasle. Nihče pa ne more napovedati, kakšne bodo, ko bo tvoje telo zares doraslo, se razvilo do konca. To je odvisno od dednosti (tvoja mama, sestra, teta), od tvoje telesne teže, dojke pa se spremenijo tudi še v nosečnosti.

Ne skrbi! Saj veš, še bolj pomembno je, da si zadovoljna s svojo dušo.
In srečno,
mag. Damjana Podkrajšek, dr.med.
jst::tsj

Re: majhne prsi

ObjavaNapisal jst::tsj » 17 Jul 2001 11:38

mah..ce so male...nismo happy... ce so velike...tud nismo.... pac..treba se je sprijazniti s tem kar mamo...drgac pa ne poznam punce, ki bi bla 100% zadovoljna s svojimi prsmi...tako da....Don't worry....BE HAPPY :))))