Kako osvojiti punco?

Vprašanja na tosemjaz.net.
blub::tsj

Kako osvojiti punco?

ObjavaNapisal blub::tsj » 08 Jun 2001 12:18

Kako naj osvojim punco, s katero sem bil 1,5 let skupaj in nato je z mano končala. Se nekaj časa ni pogovarjala z mano, sedaj sva pa spet zelo dobra kolega. Kot takrat, preden sva začela hodit! Prosim če mi lahko kaj svetujete!
odgovor psihologa::tsj

Re: Kako osvojiti punco?

ObjavaNapisal odgovor psihologa::tsj » 11 Jun 2001 14:38

Spravil si me v kar veliko zadrego, saj želiš od mene recept, ki pa ga ti sam bolje poznaš kokor jaz. Dekle si namreč že uspel osvojiti, zato domnevam, da bi bilo dovolj, če se spomniš, kako si to prvič storil. Pomembna sprememba v vajinem odnosu je ta, da te je dekle zapustilo! Popolnoma jasno ti mora biti, zakaj se je tako odločila. Če si tega ne boš razjasnil, se lahko celotna zgodba ponovi.
Za natančnejše napotke bi moral vedeti, kako sta prvič pričela hoditi, v čem sta se ujela in zakaj sta se razšla.

Upam, da boš ponovno uspel zainteresirati dekle zase.

Lep pozdrav!
Matej Žnuderl, univ.dipl.psih.
blub::tsj

Re: Kako osvojiti punco?

ObjavaNapisal blub::tsj » 11 Jun 2001 20:43

Pozdravljeni!

Nisem Vas želel spravit v zadrego. Samo nek nasvet sem potreboval. Kaj se pa tiče tega, kako sem jo prvič osvojil, in zakaj je končala z mano, ne bi vedel. Hodit sva začela čisto spontano, ampak pred tem sva bila zelo dolgo najboljša kolega. a zakaj pa je končala z mano, pa mi noče povedat, oz. kot sama pravi, da ne ve. Kaj si naj človek misli? Fora pa je v tem, da sva zdaj spet najboljša kolega.