Stran 1 od 1

spolnost

Objavljeno: 30 Maj 2001 18:02
Napisal pia::tsj
ali lahko desetletna deklica zanosi?

Re: spolnost

Objavljeno: 31 Maj 2001 08:28
Napisal mudric::tsj
In zakaj ne zanosijo tudi moski.

Re: spolnost

Objavljeno: 31 Maj 2001 09:15
Napisal xxy::tsj
kako veš da si pripravljen na spolno življenje?

Re: spolnost

Objavljeno: 31 Maj 2001 15:39
Napisal odgovor ginekologinje::tsj
Verjetno ne, ker v tej starosti v našem okolju dekleta še niso hormonsko in spolno zrele. Obstojajo pa seveda tudi deklice te starosti, ki imajo že menstruacijo in so spolno toliko dozorele, da je pri nezavarovanem spolnem odnosu možna zanositev. Hormonsko in spolno zrelost je dobro preveriti pri ginekologu!

Lep pozdrav!
Mag. Dušica Glušič, dr.med.

Re: spolnost

Objavljeno: 13 Maj 2020 21:09
Napisal 11letnica
ali lahko desetletna deklica zanosi?
Ce je spolno aktivna oz posiljena, ima dovolj razvito telo in ima menstruacijo, bi bilo mogoce. Vendar pa je to grozno. Ce se prav spomnim, je najmlajsa deklica na svetu ki je celo rodila bila stara 5 let, neka Liza, Linda?

In zakaj ne zanosijo tudi moski
Tako je pac narava uredila. Bi bilo pa fajn, ce bi drugace, ne? ;)

kako veš da si pripravljen na spolno življenje?
Ce imas dvome, potem vsekakor nisi! Moras biti fizicno, predvsem pa PSIHICNO zrel za spolnost. Z nekom, ki ga ljubis, je varen glede spolno prenosljivih bolezni, z ustrezno zascito ce ne zelis otrok.

To je moje mnenje, lahko da se motim

Re: spolnost

Objavljeno: 15 Maj 2020 17:07
Napisal Me929
Kakšna vprašanja so to? Ženske zanosijo, moški ne. Tako pač je. Moški oplodi žensko, ki zanosi in kasneje (če je vse lepo in prav/če ne splavi) rodi otroka. Kdaj si pripravljen na spolnost je odvisno od posameznika do posameznika. Nekateri sploh dandanes so spolno aktivni že zelo zgodaj. Osebno sem mnenja da bi vsak lahko bil aktiven kadar hoče in ko je pač "ready". Glede na vprašanja sklepam da ste še mladi/mlade. Nekateri mastrubirajo pri 11 letih, nekateri pri 18ih nelateri pač nikoli. Lahko vam zagotovim da to ni nič takega in da ti ne more škodovati. Nekateri ljudje imamo radi ženske, nelateri moške, spet drugi oboje. To je normalno in spejemljivo. Sami boste vedeli kdaj ste pripravljeni na spolnost.
Pa srečno!