Stran 1 od 1

zakaj me ignorira

Objavljeno: 25 Maj 2001 19:12
Napisal Natali::tsj
Že kar nekaj časa poznam fanta, ki živi v moji neposredni bližini. Pred letom dni sva imela nenevarno avanturo(poljubljanje, a nisva imale spolnih odnosov), naslednji dan sva se sestala in od takrat me je ignoriral. Sedaj sva pa spet imela nekaj in zopet ne govori z mano.Problem je da ga imam rada. Kaj naj naredim?

Re: zakaj me ignorira

Objavljeno: 30 Maj 2001 08:57
Napisal LP::tsj
Verjetno je užaljen, najbolje bo, da se pogovorita.

Re: zakaj me ignorira

Objavljeno: 30 Maj 2001 11:10
Napisal odgovor psihologa::tsj
Fantovo ravnanje je res nenavadno. Kaže, da ga mikaš, hkrati pa se te boji. Močno dvomim, da si ti povzročiteljica njegove plašnosti. Bolj verjetno se mi zdi, da ima notranje zadržke, o katerih pa je bolje, da ne ugibam, saj imam veliko premalo podatkov, da bi bilo to ugibanje tudi realno.

Druga razlaga je lahko, da si fant od tebe želi samo poljuba, in ko cilj doseže, je za nekaj časa zadovljen. Vendar je presledek med enim in drugim srečanjem predolg, da bi ta moja razlaga bila prepričljiva. Več ti težko povem, saj si mi povedala premalo o sebi in o njem. Morda bi ne bilo slabo, če bi tvegala in fanta naravnost vprašala (v pogovoru ali pismu), zakaj se tako obnaša, saj te s tem svojim vedenjem zelo razočara. Če si ne upaš vprašati njega, pa poskusi to izvedeti od koga, ki mu je blizu. Upam, da je tvoj dragi samo plašen mladenič in mu bo tvoja pobuda pomagala premagati strahove.

Lepo te pozdravljam!
Matej

Re: zakaj me ignorira

Objavljeno: 30 Maj 2001 11:13
Napisal I.::tsj
Natali,

kako lahko označiš človeka, ki se vede tako kot tvoj "fant"? Je to bedak, je tepec, je kreten? Kakorkoli, njegovo vedenje ni zdravo in po mojem je najboljše, da najprej razčistiš s tistim problemom, ki si ga navedla na koncu. Namreč s problemom, da ga imaš rada. Vprašam se, kako lahko ima nekdo rad človeka, ki ga berzobzirno ignorira? Kaj je na njem takšnega, da bi bilo vredno tvoje ljubezni?

Razčisti s seboj in zadeve se bodo same od sebe uredile. Če pa boš s takšnim človekom prekinila vse stike, si lahko le srečna.

I.