Stran 1 od 1

Prosim za hiter odgovor

Objavljeno: 18 Maj 2001 16:20
Napisal Obupanka::tsj
S fantom sva bila nepazljiva in prišlo je do izliva v bližini nožnice.Zanima me kje in kako se dobi tabletke za po spolnem odnosu(ali so potrebne) in če je to mogoče opraviti ne da bi za to vedeli starši???
Prosim za čim hirejši odgovor
LP

Re: Prosim za hiter odgovor

Objavljeno: 18 Maj 2001 17:26
Napisal tanja::tsj
Prav na tej strani sem prebrala o tabletki po spolnem odnosu, ki je izhod v sili in jo uporabimo, če kondom poči ali v primeru nepazljivosti. Gra za štiri tabletke, vendar bi jih morala ženska vzeti čimprej po spolnem odnosu, najpozneje v 72 urah.

Pozanimaj se pri svojem ginekologu ali splošnem zdravniku, oba ti jih lahko predpišeta.

Lep pozdrav,
Tanja

Re: Prosim za hiter odgovor

Objavljeno: 21 Maj 2001 07:13
Napisal odgovor ginekologinje::tsj
Upam, da nisem pozna z odgovorom. Najkasneje v 72 urah od nezaščitenega spolnega odnosa moraš dobiti tako imenovano postkoitalno kontracepcijo in sicer pri ginekologu ali ustrezno usposobljenem splošnem zdravniku. Staršev o tem ni potrebno obveščati. Če si ta čas zamudila, počakaj na menstruacijo in če ta ne pride pravočasno, takoj obišči ginekologa.

Lep pozdrav!
Mag. Dušica Glušič, dr.med.

Re: Prosim za hiter odgovor

Objavljeno: 07 Jun 2001 12:22
Napisal uroš::tsj
Bolje da to poveš svojim staršem ker ko bodo to zvedeli od drugih bo zelo, zelo hudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!