Trener

Vprašanja na tosemjaz.net.
Obupanka222

Trener

ObjavaNapisal Obupanka222 » 21 Okt 2021 21:47

Pozdravljeni...zaljubila sem se v fitnes trenerja..končala sva zato, ker sem imela tudi finančni izziv in ker mi je bil všeč ...
Delno sem mu to pokazala..ali lahko posumi,da mi je všeč in kaj naj naredim ,če je dojel...
Hvala za kakršenkoli nasvet !
Ne rabim posebaj omenjati kajne ,da ima ogromno punc ,ki so precej suhe in pridobivajo samo mišično maso...jaz pa moram špeh odstraniti....itd ...po domače... Rada bi mu pokazala,da občudujem samo njegovo delo in cenim dosežke...
In rekel mi je meni je v čast ,da se pripelješ zame do tukaj .. in sva narazen 50km ....pač ja .. nora sem nanj..ne spremljam ga redno.. parkrat na teden..da ne posumi ...če grem k njemu pljunem sama sebi v skledo .po domače. Ni dobro,da hodim ni dobro ,da ne hodim....
Nevem ..rekla sem mu,se vidiva ,ko bo priložnost... Nočem ,da dojame da me telesno privlači !
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Trener

Uredništvo » 22 Okt 2021 11:40

Odgovor svetovalke
________________

Lepo pozdravljena.

Hvala, da si se obrnila na nas in nam zaupala, kaj se dogaja, bi pa te prosila, da postaviš vprašanje oz. da nam mogoče malo bolj opišeš, glede česa si želiš, da ti svetujemo (a želiš, da te opazi, a bi mu rada povedala, da ti je všeč, bi se mu rada približala in podobno). Ko dobim tvoj odgovor na zgornja vprašanja, bom lažje razumela situacijo in ti lažje odgovorila na tvoja vprašanja.

Želim ti vse dobro, pa lep pozdrav.
Marjetka Gojkošek, mag. psihologije
Obupanka222

Re: Trener

ObjavaNapisal Obupanka222 » 23 Okt 2021 11:51

Pozdravljena..hvala za odziv in sporočilo...
Ta trener mi je všeč želela bi,da ve ,da mi je pomemben kot oseba ne kot moški ...
Da ne želim, da zve, da mi ne všeč kot moški..da občudujem samo njegovo delo in dosežke..zaenkrat ne želim ,da zve ,da me privlači .lahko pa ,da je dojel saj mi je na tleh v fitnesa naredil masažo kosti ter mišic.. .kljub bolečini mi je potem pasalo ..
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Trener

Uredništvo » 25 Okt 2021 12:22

Odgovor svetovalke:
________________

Lepo pozdravljena.

Hvala, da si se ponovno javila.

Biti iskrena do sebe in drugih je po mojih izkušnjah najboljše vodilo. Ti bi rada pokazala trenerju, da ti je všeč kot oseba, ne kot moški, v resnici pa ti je všeč kot moški. Razumem, da ne želiš, da ve, ampak pretvarjanje ponavadi ne rodi dobrih sadov, tako da bi mu jaz na tvojem mestu pač pokazala, da mi je všeč. S tem seveda veliko tvegaš (izpostavljanje, občutek sramu, morebitno zavrnitev), ampak tako boš vsaj vedela, pri čem si.
Lahko ga torej večkrat pohvališ, se z njim pogovarjaš, ga mogoče kam povabiš, vseeno pa menim, da nima smisla, da skrivaš, da ti je všeč, ker se to ponavadi opazi. Bodi ti ti, ne pretvarjaj se, ne igraj se igric v smislu 'všeč si mi, ampak mi nisi', ampak bodi iskrena do sebe in njega. Če si tudi ti njemu všeč, super, če ne, pa nič hudega, nikogar ne moremo prisiliti, da se zaljubi v nas.

Želim ti vse dobro, pa pogumno in pristno naprej. Srečno!
Marjetka Gojkošek, mag. psihologije
Obupanka222

Re: Trener

ObjavaNapisal Obupanka222 » 25 Okt 2021 17:43

Pozdravljeni..imate prav..lahko reskiram marsikaj res je.. Vendar ja ,če se bom pretvarjala nebom daleč prišla me bo imel za čudno..bomo videli kaj bo čas prnesel...mislim,da je on pameten in ve kdaj je kateri punci všeč .... Res bi se opazilo..bom začutila ,če bom imela potrebo iti k njemu...Vseeno se ne smem obnašati ,kot da je to smrtni greh... Ponavadi imam tako obnašanje glede tega... Hvala vam za nasvet obširni , vse dobro!
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Trener

Uredništvo » 26 Okt 2021 10:44

Odgovor svetovalke:
________________

Lepo pozdravljena.

To si pa res dobro napisala - da boš začutila, če boš imela potrebo po tem, da greš k njemu, in se potem odločila kako in kaj. Takšno razmišljanje je res najboljše :) da si ne postavljaš nekih miselnih ovir že vnaprej, ampak da vidiš, kaj bo čas prinesel. Pretvarjanje se prej ko slej opazi oz. začuti, zato menim, da je najboljše bit zvesta sama sebi, pa bo kar bo.

Hvala, tudi jaz tebi želim vse dobro:)
Marjetka Gojkošek, mag. psihologije
Obupanka222

Re: Trener

ObjavaNapisal Obupanka222 » 26 Okt 2021 12:14

Pozdravljena...
Hvala 🙏👍da me čutite in slišite !!
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Trener

Uredništvo » 26 Okt 2021 12:30

Odgovor svetovalke:
________________

Malenkost 🙂
Marjetka Gojkošek, mag. psihologije