glava

Vprašanja na tosemjaz.net.
danaja12180

glava

ObjavaNapisal danaja12180 » 27 Sep 2021 20:06

Hej..
Stara sem 16 let. Nikoli prej se mi to še ni zgodilo skoraj vsak dan me boli glava. Nebi rekla da cel dan samo vsak dan občutim bolečine v glavi. Lokacija se tko bolj spreminja včasih me bolj na desni strani zadaj za glavo.. včasih odspredaj včasih cela glava ni taka bolečina da je nebi mogla prenest vendar jo kljub temu občutim. Glava k me enkrat začne bolet me boli ceu dan al pa vsaj nekaj ur. Nevem kaj je ker ne pijem veliko kave.. dovolj vode spijem čez dan in tudi moja prehrana ni slaba. Nikoli prej me še ni bolela glava na tak način. Tudi k ustanem iz postelje se mi kdaj tok zvrti da za par sekund padem na tla al pa se naslonm nekam sm to je normalno... in vem da ni nič posbnega ker se dogaja veliko ljudem. Samo to za bolečine v glavi mi je čudno ker nikol se mi prej to še ni dogajalo
hvala za vaš odgovor
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: glava

Uredništvo » 28 Sep 2021 08:55

Odgovor svetovalca
_________________

Pozdravljena,

fajn bi bilo, da si kdaj izmeriš krvni tlak, ker imaš mogoče nizkega in te zato občasno boli in se ti zjutraj malo zvrti, oziroma ko vstaneš.

Glavoboli so kar pogosti in vzroki zanje so različni. Lahko je od premalo vode, lahko je hormonsko, lahko je stresno pogojeno.

Če se ponavljajo, je fajn stopiti do osebnega zdravnika ali zdravnice.

Bodi dobro,
Igor Rakuša, dr.med.,
specialist družinske medicine