Moj problem

Vprašanja na tosemjaz.net.
Wrinkels

Moj problem

ObjavaNapisal Wrinkels » 01 Feb 2021 12:06

Zdravo. Prosim da skrijete to. Hvala vam :).

/Izbrisano v uredništvu/
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Moj problem

Uredništvo » 02 Feb 2021 07:31

Odgovor svetovalke
___________________

Draga mladenka,

tvoje pisanje me je prav pretreslo. Globoko sočustvujem s teboj, saj vem, kako je izgubiti živalco, ki je nekako del tebe.
Razmišljala sem o tem, kaj lahko še narediš:
- pokaži pisanje, ki si ga naslovila na forum, tvojim staršem. Morda ne vidijo in ne zaznajo tvojega trpljenja.
- poišči preko spleta, kje je najbližja veterinarska postaja. Pošlji jim enak mail kot si ga na forum, hkrati pa še pokliči in prosi za nasvet, kaj bi bilo za
tvojega mucka najbolje.

Če boš naredila vse to in na žalost ne boš mogla pomagati svojemu mucku, boš vedela, da si naredila vse, kar je bilo v tvoji moči. Hkrati pa je treba vedeti, da ljudje nismo vsemogočni. Naredimo pa lahko vse, kar zmoremo, kar je v naši moči.

Res ti želim, da se tvoj mucek pozdravi. Če pa ne, draga mladenka, boš spoznala, da je smrt pač sestavni del življenja in nas ravno smrt opomni, da tudi nihče izmed nas ni večen. Zato pa lahko v času, ki ga imamo, naredimo tisto, kar zmoremo.

Prav prisrčno te pozdravljam in želim vse dobro.
mag. Maja Krajnc, univ. dipl. sociologinja in politologinja
Wrinkels

Re: Moj problem

ObjavaNapisal Wrinkels » 22 Feb 2021 17:06

Zdravo!

Oprostite za pozen odgovor vam. Hvala da ste me razumeli in mi pomagali nekako je še zmeraj hudo pogrešam ga žal je umrl. Delam na tem da šparam za takšne primere in mi uspeva. Razmišljam o posvojitvi novega hotela sem istega kot je bil moj ampak so mi rekli da me bo preveč spominjal nanj. Odšel je prezgodaj veliko prezgodaj in je trpel. Gre zato da se mi je to zgodilo že tolikokrat da ne prenašam tega ampak ne morem nič spremeniti kar je bilo je bilo žal. Hotela sem se samo zahvaliti hvala vam. Želim vam lep in vesel teden :).
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Moj problem

Uredništvo » 23 Feb 2021 13:04

Odgovor svetovalke
__________________

Draga mladenka,

vesela sem, če sem ti vsaj malce pomagala. Bolečina ob izgubi bo sčasoma vedno manjša. Pohvalno pa je, da načrtno hraniš denar za podobne primere
in želim, da jih sploh ne bi bilo. Svetujem ti, da mucko daš pravočasno sterilizirati, mucka pa kastrirati. Ni boleče, je pa za muce to res odrešilno. Manj se potepajo in zato je tudi možnost poškodb zelo majhna. Takšni muci lahko dočakajo tudi visoko mačjo starost.

Prisrčno te pozdravljam in želim vse dobro.
mag. Maja Krajnc, univ. dipl. sociologinja in politologinja