Omejitve pri deli

Vprašanja na tosemjaz.net.
Špagetek

Omejitve pri deli

ObjavaNapisal Špagetek » 18 Nov 2020 13:28

Zdravo imam vprašanje in sicer me zanima sama sem 1997 leta prebolela raka na nadledvični žlezi .. Pred dvema letoma sem šla k zdravniku , ki mi ga je plačal zavod in so ugotovili, da imam omejitve dvigovanja bremen nad 8 kg in nočno delo. Stara sem sedaj 26let.
Zdaj me moj osebni zdravnik prepričuje, da sem še premlada, da bi imela invalidsko in, da naj še zmeraj delam pod navadnimi pogoji. Ter če bom imela invalidsko, da ne bom dobila službe in, da me bo to vsepovsod spremljalo. Seveda se tega sama zavedam ampak gre se sedaj za moje zdravje. Mi lahko kako svetujete kaj naj storim v takšnem primeru ali si poiščem novega osebnega zdravnika?

Lp in Hvala.
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Omejitve pri deli

Uredništvo » 19 Nov 2020 08:42

Lepo pozdravljena.

Svetovalnica To sem jaz je namenjena pomoči mladostnikom, ki se v času odraščanja znadejo v čustveni stiski ali se soočajo z zdravstvenimi težavami. Predlagamo, da se glede težav, s katerimi se soočaš, obrneš na Mrežo psiholških svetovalnic Posvet, kjer nudijo brezplačna psihološka svetovanja v različnih krajih po Sloveniji. Več informacij najdeš na www.posvet.org.

Vse dobro in lep pozdrav iz uredništva.