Varanje?

Vprašanja na tosemjaz.net.
badgirl5

Varanje?

ObjavaNapisal badgirl5 » 28 Jun 2020 00:54

Zdravo!
Jas imam eno vprasanje oz problem...in sicer zgodilo se je pred enim tednom ko sem bila zunaj z mojim najboljšim prijateljem in je bilo vse normalno, dokler ni iz nicesar rekel da je horny...jas sem sicer na zacetku to vzela kot zajebancijo ampak potem me je primil za rit in rekel ce bi rada pocela kaj znjim...da smo si na jasnem imam fanta ze pol leta in sem prvo rekla da ne ampak potem me je se veckrat primil za rit in sem tudi jaz postala horny...rekel je ce grema k njemu domov in rekla sem ja. ko sma prisla k njemu se je takoj slekel in se zacel samozadovoljevati nato pa me vprasal ce bi mu lahko se jaz in sem seveda rekla ja ker sem bila potebna...no cez par minut je rekel ce mu ga hocem fafati...jas tega se nisem pocela ampak sem hotela probati zato sem rekla ja in sem to tudi naredila in bilo je odlicno...potem je rekel ce mi jo lahko se on polize in mi jo tudi je in je zelo pasalo...vglavnem potem a se malo lezala v postelji in potem sem sla domov.
zdaj se pocutim grozno ker sem prevarala fanta ki ga imam zeo rada in ga nocem izgubit in nevem ce mh naj to povem...raja mu nebi kaj vi menite na to?
Aja sicer sem pa stara 14 let, moj najboljsi prijatelj pa 15...jas sem se devica

Hvala za odgovore!
omg747485

Re: Varanje?

ObjavaNapisal omg747485 » 29 Jun 2020 19:15

Upam da je to provokacija... sicer pa si si sama kriva, ves da cesa takega ne bi smela. Fantu le povej in te bo verjetno pustil ker si zasluzi boljso. Sori nocm bit nesramna ampak tole pa res ni blo prov...
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Varanje?

Uredništvo » 03 Jul 2020 07:57

Odgovor svetovalca
___________________

Draga horny badgirl5!

Opišeš spolno avanturo, ki si jo pred kratkim doživela s svojim najboljšim prijateljem, sedaj te pa preganja slaba vest, ker si prevarala svojega fanta, ki ga imaš že pol leta, praviš da ga imaš zelo rada in ga nočeš izgubiti. Sprašuješ se, ali mu naj to poveš ali ne, najraje mu ne bi.

Do te avanture so tvojega prijatelja in tebe pripeljali hormončki, oba sta bila potrebna, kot to tudi sama ugotavljaš, pri tebi pa je dodatno šlo še za radovednost po spoznavanju in doživetju še neznanega in nedoživetega. Med to spolno avanturo najverjetneje nisi niti za trenutek pomislila na svojega fanta, da ga varaš, če si pa nanj že pomislila, si pa misel nanj takoj odrinila in se posvetila dogajanju, ki te je pritegnilo in prevzelo.

Razumljivo, da je tej avanturi sledila slaba vest, ker si prevarala svojega fanta. Sklepam tudi, da s svojim fantom niti približno še nisi doživela podobne spolne izkušnje, kot si jo s svojim prijateljem.

Sprašuješ za mnenje, ali bi svojemu fantu povedala za to avanturo ali mu ne bi. Na tvoje vprašanje ni mogoče kar enostavno odgovoriti, saj na to vpliva mnogo dejavnikov, katerih pa ne poznam – kakšna je dejanska kvaliteta odnosa med tabo in tvojim fantom, kako in koliko se imata rada, kakšna je torej kvaliteta vajinih medsebojnih čustev, koliko tvojemu fantu pomeni zvestoba, kako bi reagiral, če bi zvedel za tvojo avanturo – in še od mnogih drugih. Odločitev in s tem odgovornost zanjo bo seveda tvoja, kot je tudi tvoja odgovornost za storjeno prevaro.

Brane But, univ. dipl. psiholog