Impotenca

Vprašanja na tosemjaz.net.
Lasko12345
Objave: 0
Pridružen: 07 Maj 2020 13:06

Impotenca

ObjavaNapisal Lasko12345 » 07 Maj 2020 14:10

Lep pozdrav sem moski star 23 let imam tezave z impotenco. Ni nikakrsne erekcije neglede na situacijo.Pred tem sem bil veckrat pri urologih zaradi bolecin v modih a niso ugotovili nicesar. Kasneje se je se pojavila impotenca. Zaradi hudih bolecin v modih sem jemal analgetike ,ki prakticno niso pomagali. Zato sem se sam odlocil jemati marihuano. Nekaj casa je bila bolecina manjsa a je nastopila kriza dozivel sem zivcni zlom zaradi impotence. Trenutno jemlem torendo 1 miligram. Zaradi obravnav pri urologih zaradi bolecin so me ze urologi grdo gledali in mi rekli naj pridem ce bo res nuja. A kasneje si nisem upav iti nazaj ko se je pojavila impotenca a se je pojavila pred jemanjem marihuane. Ko sem dozivel zivcni zlom sem se odlocil ,da bom sel spet k urologu. Sel sem na pregled. Bil sem veckrat obravnavan 2 leti pri urologih in hospitaliziran. Imel sem resno punco a se je zapletlo pri impotenci zato sva se rasla. Po 3 letih sem zacel jemati marihuano . Ko sem sel na preglet in povedal se za impotenco me je urolog pregledal in mi dal zdravilo oz. Vijagro. Mene pa zanima drugo mnenje ce je to normalno , da pri 23 letih jemljem vijagro,ki pa je samoplacniska. Za odgovor se najlepse zahvaljujem.
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Impotenca

Uredništvo » 08 Maj 2020 16:05

Odgovor svetovalca
__________________

Pozdravljen,

sam iz tvojega sestavka ne najdem povezave med impotenco in pa uživanjem marihuane. Slednjo vsekakor odsvetujem. Glede impotence je pa pomembno, da se opredeli ali gre za psihološko težavo ali ne. Vsekakor ti svetujem, da se oglasiš še pri psihologu, da se pogovoriš z njim. Mogoče bo pomagalo. Viagra bi bila za poskusiti.
Vprašanje normalnosti je pa spet mogoče slabo postavljeno. Tudi to, da ima kak 23-letnik raka, ni normalno, pa ga eni imajo. Tudi to, da ima 23-letnik astmo ni normalno, pa jo eni vseeno imajo. Ti imaš pač problem z impotenco. Res to ni normalna težave v smislu pogostosti v tej starosti, spet pa je to pač bolezen, za katero je normalno, da jo imajo nekateri ljudje.

Upam, da odgovor kaj pomaga

Bodi dobro,
Igor Rakuša, dr.med.,
specialist družinske medicine