pogovarjanje

Vprašanja na tosemjaz.net.
pogovarjanje123

pogovarjanje

ObjavaNapisal pogovarjanje123 » 09 Apr 2020 16:18

Zivjo! Stara sm 11. Zanima me, ce se kdo od vrstnikov zeli pogovarjati. Zdej k je ta bedna karantena pa nm je dc. Lahku kj uprasate, si zaupamo svoje probleme, govorimo o neprijetnih temah (simpatiji, druzini, menstruaciji...). Odpisi ce te zanima. :)
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: pogovarjanje

Uredništvo » 10 Apr 2020 07:53

Pozdravljena!

Tvoje sporočilo je namenjeno vrstnikom, ki jih spodbujamo, da s tabo delijo svoje misli in občutke.
Če boš imela kakšno vprašanje za naše strokovnjake, pa nam še piši.

Lepo te pozdravljamo iz uredništva.
pogovarjanje123

Re: pogovarjanje

ObjavaNapisal pogovarjanje123 » 29 Apr 2020 08:44

Zivjo! Spet jaz. Vidim da je ze 100 ogledov teme in nihce ne odgovori. Ok sej mi je blo sm dolgcas in sm se hotla pogovarjat z nekom mojih let npr o simpatiji ki jo mam pa ga ne zanimam, o kreganju starsev in o tem da me je strah locitve, o nacinih ucenja, ki bi mi prav prisli, ker je tuki maj kar pomeni zacetek ocenjevanja na daljavo... no upala sm da se bo nasel kdo ki bi si uzel nekaj minut da mi odgovori.

Imam pa eno uprasanje glede tega foruma: a moras pred oddajo sporocila klikniti onemogoci BBK kodo in ne pretvarjaj povezav avtomaticno? Kaj to sploh pomeni?
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: pogovarjanje

Uredništvo » 29 Apr 2020 13:09

Pozdravljena,

tvoj zapis smo objavili, vendar nismo prejeli zaenkrat nobenega sporočila v tej temi. Vendar ne skrbi, morda se ti v kratkem oglasi kdo izmed tvojih vrstnikov, ki jih tudi spodbujamo, da s tabo podelijo kakšno izkušnjo, mnenje, ipd.

BBK koda je avtomatska koda, ki se uporablja na strani spletne svetovalnice. Vsem vam uporabnikom ni treba skrbeti glede kode - vprašanje objavite, tako kot bi ga ponavadi, kliknete gumb oddaj in vprašanje prispe do nas.

Lepo te pozdravljamo iz uredništva.
radpomagam
Objave: 23
Pridružen: 11 Mar 2020 23:36

Re: pogovarjanje

ObjavaNapisal radpomagam » 29 Apr 2020 13:32

Pozdravljena!

Sicer nisem ravno tvoj vrstnik (star sem 18), sem pa pripravljen odgovoriti na kakšno morebitno vprašanje :)
Glede simpatije ti težko kaj povem, ne poznam vaju, ne vem, kakšen odnos imata... Vsak je različen, zato je težko tukaj kaj reči. Upam, da razumeš.
Ja verjamem, da ti je težko, ko se starša kregata, poskusi razumeti vsakega. Poskušaj kaj doseči z iskrenim pogovorom, tudi za starše je ta čas karantene, nejasnosti in dvoma težaven. Ne poznam vašega družinskega položaja in odnosov, a verjamem, da se da veliko narediti in doseči preprosto s pogovorom in razumevanjem drug drugega.
Načini učenja pa so za vsakega različni. Nekomu pomaga, da si vse napiše, nekomu, da glasno bere... Pomembno je, da ugotoviš, kateri način je tebi osebno najboljši in kako si največ zapomniš v najkrajšem času. Meni osebno pomaga, da si vso snov povem na glas, tako si največ zapomnim. Morda pa bomo šli maja že v šolo, situacija se počasi izboljšuje namreč.

Lepo bodi in še kaj vprašaj :)

lp, radpomagam
mravla05
Objave: 9
Pridružen: 01 Maj 2020 23:23

Re: pogovarjanje

ObjavaNapisal mravla05 » 02 Maj 2020 00:31

Tudi meni je do pogovora čeprav tudi nisem prav tvojih let ampak le 4 leta starejša. Če imaš kakšna vprašanja ali pa se bi izpovedala kar daj!
pogovarjanje123

Re: pogovarjanje

ObjavaNapisal pogovarjanje123 » 03 Maj 2020 08:16

Hvala vsem za odgovore
pogovarjanje123

Re: pogovarjanje

ObjavaNapisal pogovarjanje123 » 19 Jul 2020 17:57

Dober dan! Lepo prosim, ce bi se dalo moj prejsni post zbrisati, saj sem napisala nepremisljeno, ravno po napornem dnevu in ne zelim da bi me kdo prepoznal...

Hvala in lep dan še naprej 😊